fredag 25 januari 2019

Två härliga!

En lååång dag till ända igen. Vi tre flickor i huset väntar på Herr Husse som snart kommer hem från sin lååånga dag i soligaste staden i vårt land. Han haft besvärligheter och roligheter där, startade redan 6 i morse. 
Hoppas det roliga övervägde.

Här är pigga Sesian. Hon är mycket tillgiven och jag har väl berättat hur hon flyger över stock, sten och mattor då hon hör ordet Gooodis! Här har hon tagit ut sin baby som hon gärna går omkring med. Frågar man henne var hon har baby så börjar hon söka och låter så ynklig om den inte hittas genast. Nu är den ute på gården. Och. Det snöar. Jag far inte ut och söker efter den. Baby får vara ute tills i morgon. Låtsas inte om den 😂


Här är Lady Ranya. Hon är verkligen ladylik. Klok som en professor. Henne går det inte att lura. Det vill man inte heller. Inte fick jag in henne då jag skulle iväg i dag. Hade förberett mig väl (inte frisk) så jag skulle klara av bilfärd med nödvändiga göromål. Strax innan avfärd måste jag förstås få in fröknarna. Sesian flög in så mattorna skråttades då hon hörde Gooodis! Ranya bara tittade och låtsades varken se eller höra. Hon blivit lurad förr. Jag kom på den fina idén att jag tog tag i kopplet och gick till porten. Vips var hon där. Jag kopplade henne...

... och kunde ha lurat och dragit in henne. Men jag är snäll. Mycket snäll. Luras inte. Ranya var nöjd under hela bilresan. Sedan blev det utevistelse resten av dagen för henne. Emellanåt frågade jag om hon ville in. Halv nie i kväll kom hon. Min krasslighet fortsätter. Säkert bra i morgon!

2 kommentarer:

 1. Vilka härliga hundar du har! Vilka personligheter! Och så ha dom en matte, som är otroligt svag för dom...lyckliga hundar!
  Hoppas att du känner dig bättre i morgon!
  Här har det snöat idag...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Lyckliga hundar, lycklig matte, vad kan vara bättre än det?
  svar:
  Tack!

  jag gillar din humor och din glimt i ögat! Primadonna, haha..
  Men visst finns jag i kulisserna, helt rätt.
  Ha det bra du också med alla småttingar, pälsklingar och herr Husse
  Kram

  SvaraRadera