torsdag 13 juni 2019

Hej igen!
Gulliga barnbarnet Maya i dag då hon var och hälsade på. 

Jag är glad och tacksam över att kunna umgås med folk igen, framför allt barnbarnen fick inte träffa sin mormor på många veckor. Vardagliga göromålen skötte jag som vanligt, men flunssan min var långvarig och besvärlig. I och med junis entré försvann den sakta men säkert. Hui så skönt det!!! 


Sällan blir det av att jag nuförtiden använder sparkstötting, det blir mest apostlahästarna eller bilen. 

Maya hittade en "spark" i garaget och helt klart ville hon pröva den och var jättenöjd. Morfar hjälpte henne att få ut den. Hon lindar honom runt sitt lillfinger lätt som en plätt.

Underbara sommar! Många skojiga saker och projekt på gång hela tiden. Cirka två värmeböljor har vi haft. Härligt att hoppa i båten och styra iväg mot ön emellanåt.

Ganska rekordtidigt slängde jag vinterpälsen och har simmat flera gånger hittills i sommar. Konstigt det.


Bilden från Helsingfors där jag var några dagar i början av juni.

Här några isbrytare som vilar inför kommande jobb i vinter.

2 kommentarer:

 1. Roligt att se dig tillbaka i bloggvärlden igen! Stackare, vilken besvärlig influensa du måste ha haft!
  Jag ser lilla Maya, så stolt och glad på sparken! Förstår precis hur bedårad Morfar blir, jag har en morfar här också, som bedåras av vårt yngsta barnbarn Nomi, 2 år!
  Maffigt att se de stora isbrytarna; jag minns när vi var i Luleå, så såg vi tvår isbrytare i hamnen där. Såna finns inte här nere.
  Idag har jag tagit mitt premiärdopp i havet - såå skönt. Säkert 20 grader!
  Stora kramen, Monica

  SvaraRadera
 2. Flunsa i vårliga, försommartider är inget man önskar sig. Då känns förkylning segare än normalt. Förkylning önskar man sig aldrig men på något sätt är den lättare att acceptera om det är vinter. Så för min del i alla fall. Skönt att du är på benen igen!
  Krya vidare på dig-kram!

  SvaraRadera