måndag 5 augusti 2019

Lågsommar!

Vilken sommar! Alla möjliga väder och temperaturer. Tror vi haft tre värmeböljor, en i maj, en i juni och i slutet av juli var det nästan outhärdligt hett. Tack o lov blev det svalare, från senaste lördags 32 grader blev det 12 på måndag, lite överdrivet snabb vändning. 😎 Svalt hela veckan och inget regn, nu är det mycket torrt. 
Jag måste ju rapportera om ni inte märkt, hehe.

I sommar har det hänt mycket. Mest positiva och glada händelser. Emellanåt ställer vi till med något. Vardagen kan lyxas till, som i morgon då jag styr båten ut till ön. Kanske får jag med mej sällskap, hoppas och tror det.


Festligt värre.


Ja, vad kan man hitta på? Ena dottern bjöd oss alla på frukost i lördags, redan halv nio. En ordentlig buffé där inget annat än just gräddtårtor fattades.
Sonen kallade till talko till deras hus klockan nio i söndags. Kändes lite ovant att göra kroppsarbete en söndagsmorgon, men men... 

Och nu är det slut med lågsommaren, några dagars högsommar ännu. 
Sedan blir det väl sensommar, men långt dit ännu! 

1 kommentar:

 1. Håller med dig, denna sommar har vädret verkligen skiftat, till skillnad från förra sommaren. Men torrt har vi också, hoppas på lite regn i veckan!
  Det låter trevligt med bufféfrukost hos dottern, men lite tidigt i min smak, jag är en riktig sjusovare! Och tack vare dig, så vet jag ju nu vad talko är, en utmärkt "uppfinning", men lite tidigt det också! Är ni så morgonpigga i er familj? Det är inte vi, jo yngsta dottern är det faktiskt..
  Idag kändes det faktiskt som sensommar här, lugnet har infunnit sig, folk har börjat jobba etc!
  Hoppas att du får sällskap till ön i morgon och att du får en härlig dag!
  Kramar, Monica

  SvaraRadera