lördag 30 november 2019

Lillajul!

Den mörkaste tiden är förbi för det lyser överallt. Till och med vi har en julgran på gården. Ännu ett par veckor till vintersolståndet och sedan blir det ledighet och umgänge med släkt och vänner mellan varven. Ser så fram emot det. Lillajul och jag är fortfarande tveksam. Vet inte om jag alls ska pynta här hemma i år. Herr Husse har plockat in alla jullådor, snällt det, men som sagt, jag är tveksam. Under tiden jag suttit och plockat med foton från i somras beslöt jag mig i alla fall att slänga en adventsstake i fönstret. Visst låter det bra? Kan tolkas på flera sätt. Skall förstås lugnt placera en i köksfönstret, liksom alla år. Men så är det detta med julgardiner. 
Och allt annat. Att orka...

Barnbarnen är så gott som friska och det är skönt. Mormor måste rycka upp sig. 
Ny månad i morgon och nu ska allt bli bra! Det har jag bestämt.3 kommentarer:

 1. Vilken underbar sommarbild du visar idag! Så långt borta det känns...
  Här lyser ljusstakar i många fönster nu, men så mycket annat julpynt blir det inte. Några få saker som alltid har varit med bara...gran bryr vi oss inte om, vi ska fira julafton på Schaggarp med alla barn och barnbarn, de båda äldsta barnbarnen med sina sambos också, så vi blir 18 stycken!!!
  Men först ska vi imorgon fira tvillingbarnbarnen,som fyllt 16 i veckan!
  Må så gott och gör bara det du vill göra!
  Kramar, Monica

  SvaraRadera
 2. Du hinner f[ julen p[ plats. Jag skriver via Uffes dator och den har en egen vilja som jag tydligen m[ste f; lja. Du 'r smart s[ du kan S'kert l'sa vad jag skriver. 'r p[ Madeira d'r vi ska fira v[r jul I [r. Kram

  SvaraRadera
 3. man kan ha vintergardiner istället för julgardiner, då kan de hänga från någon gång i november till mitten av februari. inte lika jobbigt ;-)
  kram på dig, hoppas du inte drabbats av barnbarnens höstsmitta utan bara hade en liten dipp i julpyntsorken.

  SvaraRadera