tisdag 20 oktober 2020

201020


 Vintern kommit. Termometern visar på noll och snön fastnat så den är kvar i morgon, sedan blir det några plusgrader. I morgon blir det vinterdäck, hög tid för det, och i helgen det sista ordnandet på villan och sedan småningom båtarna upp, har vi tänkt. Line och Maya förundras :) 

Munskydd, det har nu  t o m alla lärare och övrigt skolfolk här i trakten, även eleverna från åk 7 uppåt. Sällan ser man någon utan munskydd i varuhusen och andra platser i stan. Inte munskydd på så små som Maya naturligtvis. Undantag i går då hon satt i väntrummet för att visa sina tänder för tandläkaren, efter att ha fallit med munnen före på ett berg i helgen, allt verkade dock ok.


Här Maya med sin mor.

2 kommentarer:

 1. Ljuvlig förstabild! Bedårande varelser som tittar ut på snön och vintern.
  Skönt att Maya inte tycks ha fått problem med tänderna efter fallet. Hon väntar så snällt med munskydd och mamma med munskydd bredvid sig. <3
  Ha en fin dag Lisbet!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka små prinsessor, som står och tittar förundrat på snön utanför! Bedårande! Tur att inte Mayas tänder skadades i fallet!
  Tänk att ni använder munskydd i Finland. Det gör vi inte här, folkhälsomyndigheten anser inte att det hjälper! Så olika det är...
  Vi bytte till vinterdäck igår och vi har 14 grader idag...
  Kram, Monica

  SvaraRadera