tisdag 8 december 2009

42. Stressad? Vem? Absolut inte jag!!!

Det är inte så hemskt som det ser ut. Bara lite värre. Har ganska mycket att ta itu med. Tack och lov finns det en morgondag. Då ska mycket ske. Ser fram emot morgondagen. Så skönt att börja orka igen efter alla höstens skojigheter med hälsan. Läste någonstans att människan i en allför perfekt miljö är ett störande element. Hmmm. Inte skulle det göra något om det skulle bli lite grann perfekt i min miljö. Hahhaaa.
Skönt med tystnaden så här dags. Fast riktigt tyst är det ju inte. Datorn har sitt ljud. Rören i taket knäpper, tack och lov för värman som är tillbaka! Fotbollsljud hörs från teve, få se vem som vinner :) Oj, så jag längtar efter att fara ut på en skidtur!

4 kommentarer:

 1. Har ni snö?
  Vad mysigt det är att kommunicera såhär på varsin blogg. Apropå ljud så hör vi bara vågornas brus i mörkret utanför vår bungalow...

  SvaraRadera
 2. Kom precis hem från jobb o ska direkt iväg på ett möte. Nej, vi har inte snö. Kanske det därför finns en längtan efter skidande... :)
  Alltså, ska man vara avundsjuk på er eller inte? Hmmm, tål att funderas på!

  SvaraRadera
 3. Meilläpä Nastolassa on lunta n. 2cm ja tänään tuli 1cm lisää!! Pakkasta on luvattu ensi viikoksi, toivon, että saamme valkoisen joulun!!
  Risto ja Caroline vihitään huomenna:) Terv.Seikku

  SvaraRadera
 4. Oi! Täällä on muutama lumihiutale.
  Toivottavasti häistä tulee upeat!
  Lähetän paljon terveisiä Afrikkaan
  ja sinulle ja :)

  SvaraRadera