söndag 31 januari 2010

73. Hitta krafterna!

Just är det dags för söndagspromenaden. Bilderna är från gårdagens promenad i Gamla hamn. Jag orkade faktiskt ganska bra, men var totalt slut efteråt. Måste få krafterna tillbaka efter pipiheten. I dag kommer stavarna med, då blir det powerwalk. Låter så proffsigt det!
Inga skidspår här inte! Bra underlag att gå på!
Det var ingen trängsel alls!
Skogen tät. Ingen sol syns innan man närmar sej bebyggelsen igen.
Fotade från fjärde våningen. Gott med kaffe!

Oj då, "mina" bokstäver har återvänt! Det var mycket konstigt. Men inte börjar jag forska i var de varit. Allt behöver man inte veta, skönt det, att inte behöva veta alltså. I morgon får vi äntligen vända almanackan till februari, strax mycket trevligare. Fast det ju inte varit otrevligt på något sätt, bara lite mörkt och lite aningen kallt. Nu kommer ljuset i full fart tillbaka och hur kallt det än är så börjar solen värma mitt på dagarna. Den tionde februari är en liten milstolpe för mej, då är väglamporna släckta då jag kör iväg till jobbet till åtta. Tänk såna milstolpar man kan ha... I år råkar det sej dock så att jag börjar nie just den dagen :) Just nu visar termometern minus tie. Endast :)

Dagens klokhet: Känslor är smittsamma och sprider sej som eld! Le mot världen, den ler tillbaka!

5 kommentarer:

 1. Gillar samma spår som du gillar :)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. :) Jo, de allra bästa just nu!
  kram

  SvaraRadera
 3. Känslor är smittsamma och sprider sej som eld! Le mot världen, den ler tillbaka!

  Vilken fin dikt. Mina tankar gick även till maginfluensan, första meningen, det är lika med den:D
  Trodde verkligen vi var förbi med den efter en veckas uppehåll, men jag har inte sett på maken till magsjuka! Äldsta dottern spydde inatt. Hon hade sjuk mage tidigare när de andra spydde, men spydde inte då, nu först, inatt, spydde hon.

  SvaraRadera
 4. Oj, det ser ut att dra ut på tiden med er magflunssa! Hoppas ni snart slipper alla bobbor. Ni vuxna verkar att ha klarat er, väl?

  SvaraRadera
 5. Jo, vi har som tur klarat oss! Hittills!

  SvaraRadera