måndag 1 februari 2010

74. Äntligen februari!

För mej är det mycket svårt att inte tänka positivt när det äntligen är februari månad. Februari betyder att det just är mars :) Ändå vill jag ju inte att tiden ska flyga iväg. Det gäller att ta vara på varje dag. Som denna dag t ex. Jag är en morgonmänniska och njuter så av att tassa omkring och göra "vad jag vill". Nu håller jag på och rensar i en mapp, planerar osv. I lugn och ro. När du koncentrerar dej inför en uppgift, tänk positivt. Positiva tankar bygger upp och stärker. Både dej själv och andra!

8 kommentarer:

 1. Herrrrligt me måndag och Februari! :) Skall snart befinna mig i skolan för lite intressanta föreläsningar. Har sovit sammanlagt 2,5 h i natt. Yes! Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Tack! Ha så bra ni också!

  SvaraRadera
 3. Oikein Mukavaa viikon alkua sulle! :) terv.Seikku

  SvaraRadera
 4. Kiitos samaa sinullekin! Paiskitaan kovasti töitä ettei palella! :) Sano terveisiä!

  SvaraRadera
 5. Positivt ska a tänk.. ilman muuta!!

  SvaraRadera
 6. Vet inte vem du är, men skojigt att du tittade in och kommenterade! Kiitos!

  SvaraRadera
 7. Vad mysigt det verkar när du går där och tassar i värmen inomhus. Då gör det inget att det är vargavinter när du sitter där med kaffekopp i tystnaden.. nu ska vi förbereda vår tripp till Borneos inre djungel. Varmt och skönt är det, även utomhus...

  SvaraRadera
 8. Kom ihåg kameran :) Jag tassar på här inne i värmen och måste säga att jag är så nöjd med det just i dag. Det räcker med att läsa om era strapatser. Till någon djungel vill jag inte. Inte i dag :)

  SvaraRadera