onsdag 17 februari 2010

87. Det blir nog bra!

I dag första dagen i jobb och det var så kul! I går kväll kom en mycket god väninna på besök. I fröjden över att äntligen ha ngn att prata osv med dukade jag fram kaffe osv i flygande fläng. Galopperade (troligen) förbi en soffa som stått på samma plats i hundra år och slog foten i ett soffben! Hjääälp så ont det gjorde! Jag som undviker tabletter så långt det går fick nog ta ett par stycken i natt och i dag. Efter jobbet ilfart till hvc och fick foten lindad så lilltån hålls ihop med de andra tårna. Lilla prinsessan har myntat ett visdomsord i vår familj: Nog blir det bra! Men jag är trött, trött och trött i kväll. Provade feber, 38... nu får det räcka... Ska titta på os, rätta böcker och sen sova. Frisk i morgon. Härligt!

8 kommentarer:

 1. Krya på dig nu vännen!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Tack! Nu måste jag nog det.
  kram

  SvaraRadera
 3. AJAJAJJ! Det är smärtsamt! Först log jag åt soffan som stod i vägen och tänkte på dendär onda känslan man får. Men du beskrev det så härligt med flygande fläng och galopperande att jag satt och fnissade. Hoppas int pojkarna vaknar av mitt fnissande. Sen fortsätter jag läsa om ilfart till sjukhus och feber igen och det låter ju inte alls kul! Så mitt leende åkte ner lika fort som det åkte upp. Hoppas verkligen att du snart blir frisk från febern och att lilltån klarar sig oxå.

  SvaraRadera
 4. Det blev lite dramagueen det där med sjukhus, jag var till hvc:s rådgivningsbyrå. Du får nog fortsätta fnissa. Det gör jag ofta då jag sitter framför datorn. Ibland skrattar jag högt.
  He vaar nog braaa! :)

  SvaraRadera
 5. Hej, kul att du kikat in i min blogg. Jag började ju sticka mössan bara för att jag behövde en, och inte hittade nån passande i nån affär men, jo, det ger faktiskt mersmak. Nu när jag klarat av både upplägg, aviga och räta :-) så börjar jag faktiskt fundera på en till mössa när den första blir klar. Ok, måste klara av minskning av maskor först också, snart dags för det...

  Men här har jag ju hamnat i en riktig stickproffsblogg, vilka fina saker du gjort. De söta rosa sockorna med mönster och hur många färger som helst, oj! Jag ska helt klart hålla mig till en färg ett bra tag till :-) Men sånt där rutmönster med aviga/räta som på halsduken kan jag ju greja, har gjort t.om, då när jag stickade det enda jag stickat förut, halsduk och vantar när jag var liten, för mer än 25 år sen... Så därav problemet med att komma på såna grundläggande saker som hur man lägger upp maskor, hur man gör aviga och räta. En bra bit kvar till din nivå med andra ord :-) Virkning är väl mer min grej.

  Hoppas det blir bra med den stackars tån, och att febern sticker all världens väg. Vilka tråkigheter. Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Hej Lisbet! Jag tänker bara flytta tipsbloggen till min "huvudblogg" Elsas pysselrum. Nu när man kan ha fristående sidor med gadgeten "sidor" så är det onödigt med två bloggar. Man kan öppna upp till tio sidor, jättebra! Hoppas du mår bättre!
  Kramizar

  SvaraRadera
 7. Ojski, det gör illamående ont sådant för det mesta. Hoppeligen så kan du hoppa runt igen med din sårade tå. De är små men välbehövliga:)

  SvaraRadera
 8. *fniss* Jag tycker du borde amputera bort dina tår, de är ju liksom alltid i vägen. Nå nej, men du skrev så roligt att jag inte kunde hålla mig för skratt.. Så där går det när man galopperar.. Nu ska vi fortsätta pyssla här! Titta in i min blogg senare, skall lägga upp bilder på dagens pyssel. :)

  SvaraRadera