lördag 3 april 2010

122. En härlig dag!

I natt har påskharen varit här. Ett galopperande av och an i huset och till slut efter långt sökande hittades påskgodiset. Nu är lilla prinsessan på väg till Blåkulla med sin kusin. Inga kvastar har de, moderna påskhäxor blir skjutsade om de ska längre sträckor! :) Själv ska jag ta itu med ett stort jobbjobb som ligger framför mej nästa vecka. Börjar med det i dag då det känns lockande i stället för någon kväll då det hunnit bli till ett måste! Under tiden får någon gammal vhsfilm rulla i teven och bränna sej samtidigt till dvd. Vid sidan om skall jag skriva lite på något jag håller på med, ett långtidsprojekt. Ingen stress, ingen jäkt. Inga måsten, dyker något annat upp så gör jag det i stället. Allra först ska jag plocka fram lite pysselmaterial och tillverka ett par födelsedagskort. Kanhända blir det inget mer sen, fastnar möjligen... Återstår att se. Härligt är det att få rå om sin dag!

13 kommentarer:

 1. GLAD PÅSK på er alla! Smart att börja nu på det du har framför dig nästa vecka. Njut nu av dagen vad än du gör. Här började dagen med lite regn men nu kommer solen igen. I morgon kväll kommer vänner från Trollhättan. Det ska bli kul. Kram

  SvaraRadera
 2. Det är en härlig dag, solen skiner. Skönt att kunna ta dagen som den kommer, det ska jag oxå göra, önskar dig detsamma : trevlig fortsättning på påsken.
  CARPE DIEM
  Kram

  SvaraRadera
 3. AC o P:
  Jo, vi ses nog på Blåkulla! Jo, jag är nog så smart :) Och njuter. Det gör ni också, vet jag! Här är det nu två plusgrader och möjligen kommer solen att titta fram så småningom! Kul med vänner på besök! Hälsa dem också! kram

  Elsa:
  Tack ska du ha! Och igen, Tack det samma!
  påskkram

  SvaraRadera
 4. Det är lätt att fastna i pysslandet.=)
  Jag ska göra klart ett dopkort som ser ut som en dopklänning idag.
  Visst är det jobbigt med den ständiga ledvärken men något som är lika jobbigt är denna trötthet som följer med min sjukdom.
  Idag blir det bara vila både för kropp och själ.
  Ha en skön dag vännen & lycka till med korten.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Du har det jobbigt. Hoppas detta blir en lite "lindrigare" dag. Hoppas du visar kortet sen då det är klart!
  kram

  SvaraRadera
 6. Så skön den låter din dag!
  Påskharen var även till vår Timothy men hos pappa på båten, i den vanliga garderoben i hans hytt, som vanligt, suck:). De hälsade på när kryssningsbåten låg i Mariehamn idag. Den där lyckosten som fick påskharegodis idag skall även få söka påskägg hemmavid imorgon också. Är det påsk så är det!
  Njut av kvällen!

  SvaraRadera
 7. Kanske du snart blir en författar då:) Om du skriver ett långtidsprojekt!
  Ha en fortsatt bra påsk!:)
  Jo, våra påskahäxor var moderna!

  SvaraRadera
 8. Pettas: ... som vanligt, suck... Ja det finns så mycket sånt i våra liv :) Och JA, är det påsk så är det. Så i kväll äter jag godis, fast jag inte fått av påskharen. Köpte själv!

  Cias: Du kunde nog ha kommit in med dina gulliga påskhäxor! Jag blev riktigt glad då de kom!

  SvaraRadera
 9. Lisbet, ett litet förtydligande, det var T som suckade över att det var på samma gamla ställe i garderoben i pappas hytt. Mormor Karin suckar inte alls:)
  Däremot fick hon ett Mignonägg av liten som han inte ville ha. Mitt sockerförbudet glömdes villigt bort.

  SvaraRadera
 10. :) Hahhaa :) Så tokigt det kan bli! Tänk om jag berättat det vidare... En fjäder hade blivit till en höna, så här i påsktider dessutom!

  SvaraRadera
 11. Nytt fint fodral hos dig. Vackert!

  Gillar de blå förgätmigejen....

  SvaraRadera
 12. Tack ska ni ha Babsan och Fiffilura rensar!

  SvaraRadera