torsdag 13 maj 2010

155. Ute blåser nästan sommarvind!

Tänk vad mycket vi gjort, tänk vad dagen gick fort... Igen samma sång och den passar så bra in på denna dag, trettonde maj. Och vilken värma! Tjugofyra grader i skuggan på eftermiddagen. Har varit i gång hela dagen. Och pausat med jämna mellanrum förstås :) Lilla prinsessan har lärt sej att hänga upp tvätt med klädnypor. Hon fick ett eget klädstreck. Röjning i garaget påbörjades och jag säger fortfarande bara huh huh. Men kanske så småningom. Det om det.
Jag brukar fundera på hur invecklat människan gör det för sej. Varför är det så svårt att lära sig respektera och leva med det som är olikt en själv. Varför inte låta andra vara i fred? Verkar vara så svårt för en del att njuta av stunden som är. Alla ser inte på världen på samma sätt, det är bara att acceptera. Då är det mycket enklare :)

5 kommentarer:

 1. Finns det någonting härligare än ett eget litet klädstreck för en liten prinsessa? Jag minns när den lilla prinsen här hade sin tvätt på egen lina här. Så viktigt att nyporna skulle sitta rätt ....

  Här har också varit varmt och skönt; vet inte hur varmt rent gradmässigt men varmt, jackan åkte av i solen bland vitsipporna...

  SvaraRadera
 2. Idag känner jag mig lite lagom mör i kroppen...

  SvaraRadera
 3. Vaknade idag vid fem av ett gräsligt åskväder. Regnet forsade ner!

  Så nu behöver jag inte tänka på att göra nåt i trädgården i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Vad härligt...24 grader varmt :) Här har regnet vräkt ner i natt och det är översvämmning i skogen nedanför mig. Om jag inte fattat helt fel så ska värmen komma till oss i morgon...hoppas,hoppas.

  Här hemma sitter jag mol allena, tur är väl det för jag har helt tappat rösten. Sonen blir väl glad i morgon när han kommer hem, när inte mamman kan tjata :)

  Dax för källaren och lite målning nu är det balkongens tillbehör som får lite färg.

  Ha en helt underbar dag med lilla sessan.
  Kram

  SvaraRadera
 5. men vad härligt med sommarvärme.här har det regnat men varit ganska varmt.
  mysigt med klädstreck och så fint tvätten fladdrar på i vinden
  kram lolla

  SvaraRadera