fredag 14 maj 2010

157. Midnatt råder!

Så här har det sett ut på himlen i kväll. Åskväder och regnskurar runt omkring, men inte rakt ovanför vårt hus. Födelsedagsbarnet och jag har yrt omkring i bilen på jakt efter en resväska som skulle säga klick och som inte sade det. Två städer fram och tillbaka, fram och tillbaka. Till slut hittades den, som också fanns i första staden (men som inte genast sade klick), men nu inköptes i andra staden. Hmmm, förstår nästan inte själv vad jag skriver...
Det har varit ca 26 grader hela dagen, svettigt, nu är det 17 och just midnatt här. Tror inte att det är så många som mittiallt hittar en stor julskinka i sin frys. Det hände mej i går. Nu är den i ugnen och en härlig skinkdoft sprider sej i huset. Det bubblar inombords, alla har inte märkt den ännu... :) skinkdoften alltså. Ganska varmt är det i köket. Även i andra delen av huset är det mycket varmt pga att batterierna är på högsta för det är en del plagg som skall vara torra efter några timmar. Just nu tycker jag lite synd om min familj. Nästan.

5 kommentarer:

 1. Åska och julskinka känns som en rätt osannolik kombination - kul!

  SvaraRadera
 2. Fast en god kombination - mums!

  SvaraRadera
 3. Oj, så varmt ni har! Här håller det sig runt 10 grader och vill inte sluta att regna...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Här verkar det lite lovande idag, solen tittar fram mellan regnmolnen. Väntar hem sonen ikväll från friarstråten och mamman har återfått lite av rösten :)
  Nu blir det lite städning av sonens rum, handling och så ska en deg sättas, och bakas ut till kvällen...i morgon väntar ett dygn på jobbet. Så blir det när man skjuter allt framför sig :)
  Kom på att först ska jag skruva ihop balkongbordet.

  Ha en skön Lördag
  Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Vi hade en underbar dag i går med sol och sommarvärme....eller kanske jag ska skriva ryssvärme.=)
  Härligt är det i allafall.
  Hoppas skinkan blev god och att du får en vilsam dag med sol och värme.
  Kram vännen!

  SvaraRadera