söndag 16 maj 2010

158. Villaliv redan i maj!

Härliga dagar har det varit. Har tillbringat ett par dagar på villan i ett underbart sommarväder. Känns som om man varit i en helt annan värld och det stämmer ju. Inget rinnande vatten, ingen elektricitet. På bilden syns en liten del av alla lövhögar, bra motion för den som räfsade ;)

Tittar man riktigt noga på träden, så finns där några hustomtar som håller ett vakande öga på allt. Denna lilla gubbe syntes väldigt bra nu då inte löven gömde den... Nu är det inte många dagar kvar innan häggen är i full blomning. Visst hann vi meta och fick några abborrar! I går sökte jag efter blommor på stranden. Hittade inga alls, men i dag hade den allra första kabbelekan slagit ut!
Nu ska tvättmaskinen i gång. Teven är på. Datorn surrar. Kameran är på laddning. Likaså telefonen. Själv är jag laddad för den kommande veckan. Och skinkan var så god. Jag åt nog inte upp hela!!! utan delade den i många bitar och frös in. I frysen.

7 kommentarer:

 1. Fina bilder du tagit i helgen! Här har kameran också gått på högvarv, de allra finaste minnena ska sparas också i bildformat (om man hinner med)!

  Vi ses snart!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Det verkar som om du har haft det härligt. Ett ställe där man bara kan ladda sina egna batterier låter mysigt, det skulle alla behöva ha i dessa stressiga tider!
  Kram Elsa

  SvaraRadera
 3. Oj, häggen blommar, nu är det mera än vår. Hos oss ropar göken i ett.
  Nu ser jag framemot att få plantera örter och blommor i alla tomma krukor i trädgården.
  Livade trädgårdstomtar som gillar att klättra:D

  SvaraRadera
 4. Låter härligt att ha ett sådant ställe. Förhoppningsvis så är du fulladdad nu då :) Jag har gått på halvfart hela helgen ont i halsen och ingen röst. Vi har haft våryra i stan i dagarna tre, två dagar med hällande regn men så kom sommarvärmen på lördagen och då hittade även jag ut :)
  Nu ska jag strax lämna jobbet och gå hem och inte göra någonting, kanske en promenad i det fina vädret.

  Ha det bäst.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Tänk så länge du visade isiga bilder och så nu - plötsligt - full vår! Underbart!

  SvaraRadera
 6. Hej!!!

  Hittade hit till dig och har nu tittat mig omkring lite. Jättefint har du det.
  Jag har också lite trädgårdsprydnader eller vad man ska säga. Min gubbe kallar allihopa för tomtar.
  Men visst är det härligt att vårstäda i trädgården även om det blir ont lite här och där efteråt.

  Maidi

  SvaraRadera
 7. Alltså den där nappivattnetbilden är så fin!

  SvaraRadera