måndag 17 maj 2010

159. Aktiv dag!

Genast efter jobbet blev det ilfart till en stad norrut. Köpte en maskin som jag hört att alla borde ha! Berättar mera senare då jag hunnit begrunda den ordentligt :) Mittiallt hade jag också inhandlat en badtermometer (den förra är trasig), examenspresenter (tala om att vara ute i god tid!), lakan med älgmotiv (har ju 100 lakan från förr, men det var specialpris), 12 penslar i olika storlekar (glad för dem), en väckarklocka "med fem avkopplande insomningsljud från naturen: Bäck, strand, fåglar, grodor och syrsor" (väcker den också?).
Allt detta plus en massa plantor och frön måste jag förstås handla precis i dag, då det är en massa annat på gång. Alldeles nyss tog jag en kaka ur ugnen. I morgon kväll är det Vårfest och min kaka skall lottas ut tillsammans med en massa annat hembakt. Så sällan jag bakar, så den som vinner min äppelkaka får en riktig lottovinst! :)
Bilden är till mina läsare!

6 kommentarer:

 1. Nu satte du igång fantasin hos mig. Vad kan det vara för maskin.... vill veta!

  SvaraRadera
 2. Du undrade om min kamera... Det är en Konica Minolta Dimage X60. (Allt detta fick jag läsa mig till, hade ingen aning annars!) En liten praktisk sak som går ner i fickan, 5 megapixlar och ca 5 år gammal. Tar bra bilder, jag brukar köra på symbolen för närbilder när jag tar mina blomsterkort. Tror att det gäller att våga testa sig fram bland de olika inställningarna.
  Ofta får man ta många bilder, för att få fram en som är bra...
  Ha en skön tisdag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Värst vad du har varit aktiv i ditt shoppande :)
  Maskinen och klockan gjorde mig lite nyfiken...ska bli spännande och se vad maskinen kan göra :)
  Här händer inte mycket just nu, hesheten har övergått till hosta och jag känner mig inte alls i form.
  Nu dax för dammsugning.

  Ha en härlig dag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. fnittrar lite o försöker visualisera en bild av dig under älglakan... ;-)

  SvaraRadera
 5. Det låter ju nästan som en Oppfinnarjockemaskin av något slag. Berätta, berätta....
  Nyfiken i en strut-Karin

  SvaraRadera
 6. Det var då en fin vårfest vi fick! Jag som annars int är så lättrörd satt halvt där med nästan-tårar i ögonen när barnen sjöng:)
  Det var underbart och va de sjöng bra! Det var fint att se mina 2 minstingar som kunde texterna bra och ville sjunga med:)

  SvaraRadera