tisdag 29 juni 2010

177. Inget nytt under solen!

Sitter och funderar. Finns inget att skriva om. Eller är det tvärtom? Det finns väl så mycket. Klamrar mej ännu fast vid juni, länge kvar av semestern. Haft ett par möten den senaste veckan, så jobbet var väl inte riktigt klart. Men nu så! Igen en gång!
I dag har jag bl a dansat tvättat vattnat kockat pysslat och faktiskt icke alls tittat på fotboll. Varit och hälsat på fiskaren och stekt strömming igen! Borde promenera ännu lite för att uppnå dagens stegmål! Det får bli några varv runt huset. Det tror jag bestämt att det får bli.
Jo röran som jag rörde till blev god. Hmmm, var är receptet? Det fanns i vår lokaltidning, hittar inte den här hemma, säkert på villan. Ganska skojigt att jag, som vanligtvis inte brukar ge mej tid att läsa recept i tidningar, på midsommardagen råkade fastna i en förra sommarens Allas och mesamma i bläddrandet såg samma recept. Det stämmer så väl, det gamla talesättet: Ingenting nytt under solen!
Skallgång på svansen har jag tittat på. Av och till. Mellan varven.

(PS Tillägg klockan 23.26. Promenerat raskt runt tomten ett antal varv och klarade dagens steg! Envis som bara den... :) DS)

4 kommentarer:

 1. Händer inte mycket här heller. Idag har det varit för varmt för några aktiviteter...håller mig mest i skuggan sådana här dagar :)
  Nu är det snart dax för sängen med en god bok.

  Ha det bäst
  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Det låter som att du har det riktigt skönt. Fortsätt med det, bara njuuut när du kan:D

  SvaraRadera
 3. Haha, den var bra. Skallgång på svansen har jag aldrig hört.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Nog är det ofta så, det "nya" receptet är bara ett som upptäckts igen...

  SvaraRadera