tisdag 6 juli 2010

182. Just så här ljust!

Det blev inga midnattsbilder senaste natt, alldeles mulet så det var lite skymningsaktigt faktiskt. Just sprang jag omkring där ute med kameran i högsta hugg. Sprang och skuttade omkring pga myggorna. De älskar mina ben och jag blir alldeles galen.
Denna vackra lupinäng låter vi vara. Har läst i tidningen att lupinen borde utrotas i vårt land, det tycker inte jag. Har visioner om att göra blomsterängen till en vacker trädgård, men tiden räcker inte till ännu. Kanske sen...
Såhär ljust har vi det nätterna igenom hos oss. Jag tror bestämt att ngt är fel. Med färgen? :) Tack herr Mygga!
I dag hade jag tema Böcker med lilla prinsessan då precis alla i vår nuförtiden ganska stora familj var lite överallt, men inte hemma. Jag hade äran att sköta henne och vi for iväg till Stadsbiblioteket. Hon lånade tio böcker och en sagoskiva med bok. Jag lånade nedanstående hög. Sedan hade vi läsparty i varsin Lepolassi i skuggan under ett träd.

4 kommentarer:

 1. Nu är ni där vi var för ett par veckor sedan, vilken tur att man kan uppleva allting på nytt via bloggen:D. Fattar inte varför allting skall utrotas, bara för att det är vildvuxet och tar sig fram som det vill. Lupinerna är vackra och går att hålla på plats med lite arbete.
  Härlig packe med böcker att plöja igenom:D
  Trevliga lässtunder önskas dig och prinsessan!

  SvaraRadera
 2. åhh vilken Lupin äng,jag älskar dessa blommor så fina och ståtliga....
  läsa är väl sommarens njutning
  kram lolla

  SvaraRadera
 3. Härlig väderrapport du hade i förra inlägget:D Och vilka fina sommarfoton du tagit!
  Ha en fortsatt skön vecka!

  SvaraRadera
 4. Utrota Lupiner kan man väl inte göra, de som är så otroligt vackra! Oj så tjocka böcker, blir ju långläsning hela sommarn ;)
  Ha det skönt i skuggan!

  SvaraRadera