söndag 4 juli 2010

181. Ennuste!

Väderleksprognosen för vecka 27. Gäller skärgårdskommunen där jag och ca femtusen andra bor. Jag är lite sned efter dagen, därför blev kopian från Ilta-Sanomat också lite sned. Ennuste = prognos.

Vindhastigheten ser bra ut. Jag tycker inte alls om att ratta båten i hög sjö. Då håller jag mej hemmavid eller stannar på den andra ön. Det är ju lite skojigt detta, då man riktigt tänker efter. Att bo på en ö och fara till en annan ö för att njuta av sommardagarna där. Nåja, det är en ganska stor skillnad i alla fall, där finns ju vattnet. Härifrån hemmet är det ca 2-4 km till stränderna, mot alla håll.
I natt har jag tänkt ta lite midnattsbilder, eftersom det ju är ljust dygnet runt. Få se hur det blir. Gör jag det, eller?

5 kommentarer:

 1. Hej vännen.

  Ser lite svettigt ut det där :) Vi ska få lite svalare som det verkar, men de senaste dagarna har inte varit direkt kalla kan jag säga :)
  Idag har jag tillbringat största delen av dagen på balkongen med en bok...och så har jag fått hem sonen efter två och en halv vecka. I morgon är det slut på sötebrödsdagarna för honom, då börjar tre veckors arbete.

  Ha det så skönt nu på din ledighet.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Naturligtvis så gör du det; snart kommer mörkret åter, så skynda dig!
  Sov gott och länge imorgonbitti!

  SvaraRadera
 3. Sköna sommardagar att se fram emot. Härligt!

  SvaraRadera
 4. Ja, det kanske svalkar bättre på andra ställen, för nu har det varit varmt, puh. Idag känns det bättre, trevligt att du besökte min blogg, alltid trevligt med nya bekantskaper.

  Kram och ha det gott, Birgitta

  SvaraRadera
 5. Här hos oss har det som tur är blivit lite svalare efter allt regn som kom igår.
  Man vill ju orka göra någonting nu när man har semester och tid.
  Nu ska jag ut och måla ett bord så.....

  Kram på dig Maidi

  SvaraRadera