lördag 24 juli 2010

188. Så många fynd!


Oj, så jag har varit duktig! Har röjt och städat och plockat och placerat och kasserat och fört bort. Nu har jag ett loppisbord t o m! "Men mamma, du kan ju inte städa!" Så har ngn sagt åt mej några ggr under årens lopp. Och det är så sant. Jag fastnar i det ena och det andra, hittar ngt och far ut på sidospår. Inte alltid så effektivt, speciellt inte om det är bråttom. Tack och lov har jag inte behövt vara en mamma som har ensamrätt på veckostädningen. Vi är många i familjen :) Denna röjning får dock ta sin tid och det blir ordentligt gjort, tycker åtminstone jag. Tiden har ingen betydelse, har tänkt bli klar innan snön kommer!
En klokhet att fundera på: Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig att dansa i regnet! Jag dansar i regnet. Är väldigt anpassningsbar. Få se vad dagen bär med sej! I alla fall ett kalas. Grattis A!

7 kommentarer:

 1. Jag brukar kalla mig maskrosbarn, anpassar mig och trivs för det mesta överallt; det är säkert ungefär detsamma som att dansa i regnet.
  Grattis till igångsättandet!

  SvaraRadera
 2. Hade det kommit något regn i Stockholm denna sommar hade jag också dansat där...

  Jag är urusel på att städa, tycker att det är förskräckligt trist, men har ändå lyckats röja undan en del här hemma. Idag kommer de hem igen, med smutstvätt, packningar o massor av pinaler...

  SvaraRadera
 3. hoppas du hittar bloggen med de fina skorna :) Zumba är helt klart det roligaste jag oxå gjort!
  Rensning får ta tid :)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det låter att ha röjt undan en del grejor... Känns ofta väldigt bra efteråt!

  SvaraRadera
 5. Visst är vi lite såna, många av oss. Det här kan va bra att ha..
  Själv har jag en älskvärd man som stoppar mej ibland och får mej att tänka till.
  Jag mår bra av struktur, därav mina stämplar i ordning.
  Enkelt och effektivt förvaringssätt!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag har alltid önskat att när man är klar med en storstädning så ska man vara KLAR, men inte tusan är man det. En vecka senare ser det ju ut som om man aldrig ens började. Damm, fläckar m.m. kommer ju alltid tillbaka på nåt märkligt sätt.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Bra att du är på gång med röjningen :)
  Det känns alltid bra när man får rensa bort gammal bråte.
  Hoppas du har en fin helg.

  Kram Stina

  SvaraRadera