söndag 18 juli 2010

187. Ja... vad blev det?

Igår blev det vad det blev. En riktigt fin dag! Allt möjligt, utom röjning. Bl a tog jag båten och for iväg till ön. Var i behov av dagens simning, varje dag försöker jag simma ca en kilometer. Det betyder 40 ggr 25 m. I går blev det nästan stopp redan efter 8 varv. Fick kramp i ena benet. Kämpade på till 550 m och sen blev det kramp i andra foten, tårna. Fick ge upp. Så det blev "endast" 600 m igår. Brukar inte ha kramp på det där sättet, vattnet var ändå 22 grader. Nåja, det om det. I dag har det varit en pustig dag, riktigt skönt med blåst och lite regn emellanåt. Undviker att berätta att det inte alls blivit ngn röjning i helgen. Tänk att man kan ha så stora planer och man är helt inspirerad osv! Plötsligt befinner man sej på alla möjliga andra begivenheter och "måsten". Glädjor är mitt eget påhittade ord!
På bilden vår provisoriska 25 m bana.
Nu har Jakobs dagar startat. Pågår i 8 dygn. Massor av begiventer från morgonen till sena kvällen, natten. I morgon är det Storloppis på torget från 10 till 21. Gissa vem som torde vara på plats kl 10? Bara titta lite... :)

8 kommentarer:

 1. Häftigt med en egen "simbassäng" och stor är den också.Tur att banan "bara" är 25 m lång när du nu nödvändigtvis ska få kramp :)
  Vet inte vem folket på bilden är...men kära väninnan har både fotat och släpat hem stenar till mig :) Till sig själv hade hon burit en stor rackare...snygg var den...hon hade ett stort blåmärke på bröstkorgen. Tur att hon tränar på gym :)

  Låter spännande med storloppis, önskar jag också kunde komma.
  Ha det så trevligt på Jakobs dagarna.

  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Å så skönt att fler än jag tänkt röja och inte kommit till skott ännu. Ska vi göra ett nytt försök imorgon? Ok?

  SvaraRadera
 3. Vad det låter roligt med storloppis, Städa förråd har jag planerat i över ett år tror jag....undrar om det någonsin blir av ;)
  Här i Stockholm har det varit så varmt men idag lite svalare. hoppas du har det bra! Ha det så trevligt på loppiset kramizar

  SvaraRadera
 4. Oj vad jag känner igen mig nu!!! Här uppe i Jämtlandsstugan behövs det verkligen ett storröj om inte skogen ska ta över men inte har det blivit av fast vi varit här i 4 dagar. Det är ju som du säger en massa begivenheter man måste besöka och sen går ju tjocka släkten före också.
  Idag ska nog jag och lill-barnbarnet ändå göra ett litet röj.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Hejsan Lisbet, tack för titten. Du undrade vad Natures of Scandinavia är för något. Det är ett Svenskt näthandelsföretag som ligger i Mölndal,Göteborg. De har produkter för hälsan, både in-och utsidan. Jag skickar med länken till deras hemsida så kan du kika på sidan.

  http://www.naturesofscandinavia.com/page/home/

  De har några små filmsnuttar som man kan gå in och kika på och lyssna. Jag använder mig av deras produkter sen tre år tillbaka och min man sen två. Vi är båda representanter.
  Vill du veta mer och-eller är du intreserad så hör av dig så grejar vi det.
  ______________________________________________
  Du är duktig som simmar så där. Sen loppis de är alltid roligt att gå på, man "kan" ju göra fynd ;-) Utöver de då att man släpar med sig mer hem som sen ska röjas bort. Jag känner igen mig jag med i det där att man ska och ska...
  Ha en fortsatt fin kväll/Ulla

  SvaraRadera
 6. Helt underbart att simma i havet nu! Så varmt och härligt och man blir ju bara såååå glad.

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Tack för fina ord om skivomslaget och grattis hälsningen på min födelsedag.
  Du behöver absolut inte skicka något till mig vännen....det är bara kul att dela med sig av de stämplar jag samlat på mig.
  Hoppas du hittade något fint på loppisen.
  Kram!

  SvaraRadera
 8. vad duktig du är som simmar så mycket :)

  SvaraRadera