fredag 20 augusti 2010

201. Härligt!

Är lite bekymrad. Vad beror det på att tiden plötsligt inte räcker till? Det är morgon. Sen jobb. Sen efterjobb. Sen är det kväll. Plötsligt är dagen och orken slut. Dag efter dag. Fast då jag riktigt tänker efter har det ju varit en härlig vecka med både jobb och fritid. Det är bara det att jag inte hittar balansen. Har jättesvårt att hitta sömnen, t ex. Och så är det morgon igen...
Skojiga saker händer allt emellanåt. Nåja, inte alltid så skojiga, men bra. Jag har i flera månader vetat att en favoritbok är borta. Har inte hittat den. Jag ville att Linn skulle beställa en ny åt mej. "Men mamma, du gav ju den åt mej för länge sen!" Nu har jag lånat den av henne :) en stund :) Dagens (20/8) kloka ord i den boken: Ju mer tacksamma vi är, desto mer får vi att vara tacksamma över. Den fina boken heter en härlig bok och författare är Mia Törnblom. Världens bäst! Bland andra. Och nu finns det en vinnare av glansbilderna! Lycklig (? :) vinnare är Black Iris !11 kommentarer:

 1. Yippiey! Vad roligt . Vad glad jag blir nu.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Hej! Sån tur att det ordnade sig med boken. Alla Mias böcker är jättebra. Mycket kloka ord!
  Hoppas du hittar dygnsrytmen så småningom.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Kloka ord. Finns så mycket att vara tacksam för, och när man tänker så, så sprider det sig. Har läst en del av Mia, ger inspiration. Kram och ha en strålande lördag!

  SvaraRadera
 4. Håller med om klokorden, att ju mer man är tacksamma desto mer får man att vara tacksam över. Det stämmer faktiskt, har försökt att leva efter det i några år nu och tillvaron blir bara bättre och bättre, även sömnen.

  Det här med tiden är svårt, man vill så mycket och känner att man måste ännu mer, men det kanske man inte gör....

  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 5. Hej Lisbet! Det är som du skriver..dagarna går har haft annat att tänka på! Har liksom inte någon inspiration, den kommer nog tillbaka :)
  Hoppas du har det fint Kram

  SvaraRadera
 6. Oj, så jag känner igen mig. Blir nästan bara sittande i väntan på energi och inspiration. Måste ta tag i tillvaron för där finns hur mycket som helst att göra. Kanske det är just därför man blir så trött. Det ogjorda tar på mera än det gjorda:D.
  Trösterikt att man inte är ensam om känslan.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Jag försöker komma ihåg vid varje terminsstart att jag alltid alltid är supertrött, men att det går över efter ett tag när vanorna kommit i rätt banor. Men... ändå undrar jag hur jag kan vara så trött - har ju inte jobbat särskilt hårt. Efter 2 dagar med kollegor ute i skärgården med mycket trivsamheter, är jag slut som om jag skulle ha festat i veckor.

  SvaraRadera
 8. Vist är det så, tiden bara rusar fram men man får stanna upp och tänka till och försöka leva här och nu och ta en sak i taget.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 9. Så lätt att tänka på det man inte har och hinner med istället för tvärtom...
  Tack för påminnelsen om att vara tacksam!

  Hoppas att du får en fin, härlig söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Kloka ord som vanligt hos dig :)

  Grattis till alla steg...så duktig var jag också tills för ett par månader sedan men nu vet jag inte vad som hänt med mig. Har inte hittat formen sen jag var genomförkyld. Allt känns så tungt och skulle behöva ha tre veckors semester till :)
  Hoppas du hittat din sömn så att balansen återställts.

  Ha en bra arbetsvecka, själv har jag semester en vecka till :)

  Kram Stina

  SvaraRadera