söndag 22 augusti 2010

202. Schmerzen...

Dit for den helgen! Ny arbetsvecka börjar i morgon. Få se hur det går, jag har väldigt ont i ryggen. Tredje dagen nu och det blir inte bättre verkar det som. Måhända har jag inte pausat som jag borde ha gjort i helgen. Har varit husmor hela långa dan. Märks att min man inte är hemmavid. Han gör nämligen ganska mycket här hemma. Elller rättare sagt, vi delar jämt för det mesta. Hmmm... detta med värk är inte alls roligt! Får ju inte missa zumban och annat i morgon.
I går kväll hade vi grannar grillparty och oj, så skoj det var! Mycket festligheter har det varit de senaste veckorna, konfirmationer, bröllop, födelsedagar. Nu blir det lite paus, men faller andan på så är det ju bara att ställa till med fest. När som helst! I dag rökte jag sik och stekte ett lass strömming. Det blev en solofiskfest!5 kommentarer:

 1. Ojski,
  så gott det låter med rökt sik och stekt strömming:). Hoppas du får ordning på det onda i ryggen, snabba ryck! Håller tummarna!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får ordning på ryggen - själv känner jag en förkylning komma krypande. Men så har du ju haft fullt upp också - tur att du kunnat roa dig trots smärtor!

  SvaraRadera
 3. Ont i ryggen är aldrig roligt. Vad sugen jag blir på din fisk i alla fall. Jag måste nog äta lite tror jag.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Nejnej, vad tråkigt att du har sån värk i ryggen! Det är inte nåt man vill dras med! Men hoppas du blir bättre så att du kan zumba vidare!
  Ha en riktigt bra tisdag!

  SvaraRadera
 5. Hejan Lisbet, Tack för kommentaren och för din röst i fototävlingen. Har inte fått veta vilka som vann ännu, men när jag vet så skriver jag det så du får veta hur det gick.
  Just ja, Du gissade att min yngsta ska få en pojke eller hur? De var rätt i så fall, det blir tredje pojken. De har kollat. De ska bli på nyårsaftonen är de tänkt.
  Vad gäller Natures vill du vara med och lyssna på ett par presentationer på nätet? I så fall kan jag skicka dig länken dit. Tror inte jag gjort det. Måste i ärlighetetens namn säga att jag inte kommer ihåg vad jag skickat. Fick du nån länk till shoppen? Du kan väl skriva och tala om hur de var med den saken. Även om du vill ha länk till deras presentationer nu på torsdag kväll.
  Ha en fin kväll och en ny fin morgondag/
  Kram Ulla

  SvaraRadera