tisdag 24 augusti 2010

203. Nöjd och belåten!

Nyss hemkommen från personaleftermiddagen på en ö i vår vackra skärgård! Trevligt sällskap och alltför god mat :) Borde ta en lång promenad i kväll, men få se... Kanske jag tar en tur till föräldrarna och promenerar där. På bilden ser ni mej på taket och ngn annan, vet inte riktigt vem. Man och son är på vandring i Sverige, Norge och Finland i trakten av Treriksröset. Sover i tält i härliga (?) minusgrader. Jag är så glad över min säng, duschen, butiken, datorn, teven, jobbet och allt det andra. Samtidigt vet jag ju att det måste vara otroligt givande och skönt att göra en sån vandring, eftersom den ju sker varje år. Visst är det ju roligt att vi alla är så olika? Jag med mitt och en annan med sitt. Nu får jag på sätt och vis uppleva Lappland, senaste vecka Sverige och nästa vecka Skottland. Utan att behöva förflytta mej. Det gäller att ta för sej av andras upplevelser! Speciellt då man har ryggont!

5 kommentarer:

 1. Ha ont i ryggen är inte kul...det brukar jag få när jag sprungit för mycket...i korsryggen (men det är ju ett sedan ). Har du kollat dämpningen på dina skor? Du har ju gått mycket i sommar.

  Jag och en väninna hade planer på att vandra i Kebenekajse i början på denna Augusti men vi fick lägga de planerna på is. Vi har varit krassliga båda två och inte kunnat träna så mycket som behövs. Men det kommer säkert fler tillfällen :)

  Hoppas att de dina slipper regn inte kul när man blir blöt ända in på skinnet...blir så kallt då :)
  Ha nu en skön kväll och så hoppas jag att ryggvärken ger med sig.

  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. ill inte sova i några minusgrader - usch!

  Fast det är säkert en vacker tid att vandra i..

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Jag hittar ingen mail-adress här hos dig men om du får min kan du skicka ett mail så kan jag maila min adress.
  maidi.feldheim@telia.com

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Oj, jag befarade det. Ditt ryggonda.
  Jag har också många gånger besökt världen på samma sätt som du gör; via andra. Inte illa alls.
  Fast vete gudarna om jag inte skulle vilja vara vid Treriksröset i varje fall med den höga luften och den vackra utsikten.
  Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 5. Att höra om andras upplevelser, är också en form av resa. Och ibland kan man ju bra blunda, och ta sig en liten resa i fantasin (och då kan man ju alltid se till att det inte regnar eller är kallt) Kram

  SvaraRadera