lördag 28 augusti 2010

206. Pärlor!

Kloka ord att tänka på i detta stressens tidevarv (orden finns i en liten charmerande bok "Hem, ljuva hem" av Susan Cuthbert). Augusti månad just slut och sen är nog hösten här på riktigt. Då jag körde hemåt i går morse var det ännu plusgrader :), 7 sådana! Lite sommar är det nog ännu kvar. Lilla prinsessan badade bastu igårkväll vid villan. Hon väckte mej i morse och berättade att hon först tänkte att det var kallt, men sen bestämde hon sej för att simma i alla fall! Nu sitter hon och pysslar. Vi gör en skattkista till alla "pärlor" av oskattbart värde hon hittat i sin mormors burkar. Jag tror att denna dag blir till en vacker pärla på livets halsband!

7 kommentarer:

 1. Idag 18 grader och sol - känns som en skön sommardag!

  SvaraRadera
 2. Så härligt med allting pärligt.
  Så skönt det är att också min lilla prins gillar att trä vackra kristalliga pärlor på järntrådar tillsammans med mig och sedan forma hjärtan av dem för att ge åt sin mamma. De ÄR pärlor på livets halsband, inte tu tal om annat!

  SvaraRadera
 3. Åhh vad härligt det är med de där små prinsessorna som vill pyssla och skapa.
  De växer upp alldeles för fort och vips vill de inte vara med längre.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Jag har fått en liten vacker pärla i mitt liv.
  En liten prinsessa och jag älskar henne redan...

  SvaraRadera
 5. Visst är de goa de små prinsessorna. Träffade tre av mina igår.
  Jag har en lillprins åxå ;)
  Ha en bra vecka....

  SvaraRadera
 6. Åååå dessa prinsessor och prinsar de är för underbara :)
  Nu är semestern slut för denna gång och allt blir som vanligt igen. Känner mig sådär, tror jag ska ringa vårdcentralen i veckan och be om en koll.

  Ha en bra måndag!
  Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Så sant,så sant. Jag har förmånen att få vara hemma mycket och det uppskattar jag verkligen. Sedan när barnbarnet kommer och förgyller tillvaron som ju barnbarn bara kan, då är det en pärlestund.

  Kram och ha en fin dag. Birgitta

  SvaraRadera