söndag 31 oktober 2010

243. Glad kväll!

Så var denna härliga helg slut. Lilla prinsessan tillbaka till studiestaden med föräldrarna i morgon. I kväll har jag skött henne och vi har läst Bamse och sjungit och lekt. Jag berättar inte att vi också lyssnade på julsånger och lilla prinsessan blev alldeles andäktig då hon hörde en speciell sång: Mormor, den handlar ju om Jesus, viskade hon. Vi tittade också lite på Madicken. Det blev visst inte så länge, för vi somnade båda framför teven. De vuxna kom alldeles just hem från bio och verkade ha ganska roligt då de såg mej.
Morgondagen blir intressant. Mycket på jobbet och direkt efteråt lång färd med bilen till ett möte och sen hem sent på kvällen. Nu är det nog bara att försöka sova så att jag inte somnar framför ratten då. Är så trött nuförtiden...4 kommentarer:

 1. Vad fint du beskriver Lilla Prinsessans och din stund tillsammans...sånt skapar mening i livet. Hoppas du får, eller skapar en bra vecka. Själv ska jag fortsätta författandet i morgon för regnet lär fortsätta här i södra delen av Frankrike..
  Kram
  Anki

  SvaraRadera
 2. Så då har du haft en intressant måndag, så bra och så hoppas vi att veckan fortsätter att vara givande på många olika sätt. Kram

  SvaraRadera
 3. Att vara mormor är inte lätt, kanske därför du är trött? ;) ;) Jag kan förstå att det bästa som finns är lilla prinsessan, jag längtar också efter barnbarn. Hoppas din vecka blir bra, vila och ratta lugnt.
  Marianne

  SvaraRadera
 4. Nej, jag är nog inte trött därför.
  Det är denna långa förkylning som gör mej helt slut... Är som en trasa... Hoppas bli bra snart!

  SvaraRadera