tisdag 2 november 2010

244. Jag väntar på något gott! :)


Solokvist hemma! Jag vilar, jag har vilat, jag kommer att vila.
Hela kvällen. Jag har skött om mej! Det ska man ju göra emellanåt, eller hur? Har skickat ett meddelande: Jag vill ha glass! Fick genast ett samtal långtifrån. "Hahaaha, hur tror du den glassen ser ut då jag är hemma?"
"Det spelar ingen roll, jag vill ha glass, någon har ätit upp den sista biten glass som jag gömde undan, lite bakom sådär, i frysen!"

Kompromiss: "Nåja, om jag inte får glass, så måste jag få godis!" I kväll är en sådan kväll, då jag är värd mycket glass. Eller godis.

Har bläddrat lite i min Händiga frun, från 1972. Hittade bl a tipset om hur man skall packa plisserade kjolar: Plisserade kjolar är svåra att packa. Träd in kjolen i en nylonstrumpa eller en plastpåse. Kjolen håller sig snygg och blir inte skrynklig.
YESSS!

8 kommentarer:

 1. här går allt i slowmotion å det har tagit mej kraft å energi å gå igenom veckans alla inlägg hos favvosarna.
  Jag har sugit på en skumtomte idag...glädjande med tanke på allt jag gått igenom under senaste veckan. Livet blir plötsligt lite snällt igen, kramar ullabella

  SvaraRadera
 2. Tur att jag inte har plisserade kjolar längre. För jag har inte nylonstrumpor att packa dem i.
  Ha det!:)

  SvaraRadera
 3. Klart att du ska ha glass! Det är ju aldrig fel...

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas verkligen att du fick en slickepinne i alla fall, hihi. Här är en till som är trött. Och vaknar livrädd, alldeles för tidigt på morronen, och tror att man har försovit sig!!
  Ha en riktigt skön myskväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 5. Lisbet,
  kanske jag trots allt har ett gäng nylonstrumpor med söm bak på som jag fick av svärmor för ett tag sedan. Nya och fina från sextiotalet. När jag riktigt tänker efter. Hon tänkte nog att jag skulle använda dem till dockhud, tror jag.
  Men till dem behövs strumpeband och korsett. Nää..det blir nog de vanliga även i fortsättningen:`)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Hoppas du får godis eller glass..ibland måste man ju ha lite extra sådär en vanlig tisdagskväll. Kram

  SvaraRadera