söndag 5 december 2010

270. Vederkvickelse!

Så vederkvickt jag blev av ledigheten i dag! Gjorde en hel del fynd som jag som vanligt inte visste att fattades i detta hus :) Nu vet jag det. Har prylar i blöt och tyger i tvättmaskinen. Vill alltid tvätta upp det jag handlar på loppis.
Ordet vederkvickt säger så mycket. Det handlar om att både kroppen och speciellt själen får sitt. Stegmätaren visar höga siffror. Hur många steg blir det då man strosar omkring i fem timmar? Det blir en massa! Det tänker man inte på då man har roligt i kärt sällskap! Det händer alltid en massa skoj då jag gör stan osäker med min mor! Mycket skratt och prat! Bilen full med kassar. Duktig var jag i det avseendet vad fyllda väskor anbelangar. Passade på att handla inför julen, det hade börjat eka i köksskåpen! Riktigt skönt med ledigheten i morgon!

5 kommentarer:

 1. Tack för din fina kommentar på min blogg. Tomtarna har gjort själv, de är stickade och fyllda med kuddstopp och går att tvätt i maskin. Kul att göra en runda på stan med mamma.Min finns inte längre men gör gärna en runda med min barn och barnbarn på stan.Ha det så gott Elsy

  SvaraRadera
 2. Skönt att få lite ny energi...
  Kram

  SvaraRadera
 3. TAkk for hyggelig kommentar. Ja, det er en liten julesang i begynnelsen av hvert julekalenderinnslag - eller en liten del av en sang. Den i dag er et typisk juletrefestsang. Hvis du trykker på linken nederst så får du høre hvordan den er. Ja, vesken er heklet på 60-tallet.
  Det høres ut som du og din mor hadde en trivelig handledag!
  Klem fra Eva

  SvaraRadera
 4. Då får du hålla koll, om du skall bli det numret (skrattar)! Här får jag sköta julklappsinköpen via datorn. Trist att inte se sakerna IRL men så är det bara.

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att du blev vederkvickt i går! Och förenade nytta med nöje genom stegräknare och matinhandling. Vad härligt att vara helt närvarande i det man gör!

  Kram

  SvaraRadera