lördag 11 december 2010

276. Vilken miss!

Hittills idag har jag sökt efter ett plektrum. Brukar ha ett par i väskan, men nu var de spårlöst borta. Lilla prinsessan som kom med buss tillsammans med sin mor igår tycker om att spela på sin mosters kantele.
Idag blir det en listdag har jag på känn. Överst på listan står det plektrum. Sedan frimärken, för alldeles snart ska julkorten postas!
Såja, nu kom lilla prinsessan springande med ett stort paket! "Titta mormor, vad jag har hittat!" Så dåligt jag gömt det, under sängen, vilken miss... Ett paket som ngn ska få var det. Ett paket med en docka och en hund och attiraljer! Nu får jag förklara för en liten dam. Att tomten hämtar paketet åt julgubben och att det nu bara är tretton dagar kvar till julafton. Sen får man se vem som ska få det :)
Hälsa gärna på mej! Jag bjuder på morgonkaffe! Nå - vad har du för nytt att berätta?


6 kommentarer:

 1. Skulle varit gott med morgonkaffe och att få träffa dig, men måste tyvärr tacka nej...jobbet kallar :)

  Ha det så kul med lilla sessan idag.
  Kramen!

  SvaraRadera
 2. Hon är lika bra på att hitta paket som jag var (är) på att hitta godsaker. :) Ha en fin lördag, vill också vara där!

  SvaraRadera
 3. Skulle gjerne kommet innom for morgenkaffe :-)
  Her er det innpakking av julegaver som står på dagsplanen. Du har så trivelige innlegg!
  Ha en fin lørdag.
  Klem fra Eva

  SvaraRadera
 4. De är listiga de små! Tack, hittade rosetten, jätte gulligt av dig. Ha en riktigt trevlig dag.

  SvaraRadera
 5. Vad gullig du är som bryr dig så. Det värmer. Kevin och hans pappa är hemma över helgen och han är på bättringsvägen som tur är. Med hans sjukdom orkar han nästan inte hosta själv så han behöver så klart läkaruppsikt när han blir så dålig. Sonen var förgrymmad på inkompetent sjukhuspersonal. När de kom in på akuten i Måndags hade han förklarat Kevins sjukdom och vilka mediciner han tar varje dag och sagt att det är livsviktigt för Kevin att ni kollar om det är lunginflammation för Kevin kan dö av det.
  Det tog 1 1/2 dygn innan sonen fick klart för sig att det faktiskt var lunginflammation och det fick han reda på av en kompis som jobbar där. Det var alltså vare sig en sköterska eller läkare som gav honom informationen. Sonen är det snällaste som finns men när han blir arg då går jag undan så jag förstår hur personalen kände sig efter hans utskällning.
  De har sovit gott i natt så jag hoppas att faran är över.
  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Oj, oj oj, jag tror mormor får hitta bättre gömställen till sina paket.
  Ha det så gott i juletider...
  kram ullamaria

  SvaraRadera