söndag 12 december 2010

278. Tankar ger mej energi!

Jag föredrar ljust dygnet runt! Och åtminstone lite värme! Är jag konstig? Somliga räknar dagarna till julledigheter och julafton. Så klart gör jag det också, men samtidigt adderar och subtraherar jag i huvudet varje dag. Efter tre månader och tio dagar är det Vårdagjämningen! Jippiiii!!! Glädjeskutt!!! Med tanke på det ska jag väl få energi att nu ta tag i förberedelserna för den kommande veckan. Har haft denna helg som en riktig helgledighet och "vardagen" stundar klockan sex för mej denna gång. En luciakjol svarvade jag och lilla prinsessan ihop idag innan lilla familjen for iväg. Hon styrde och jag gasade! Efter en liten stund ska jag gasa igång kvällen!!!

2 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentarer hos meg. Jeg blir sååå glad.
  Jeg gleder meg også til det blir lysere dager, nå er det ca to måneder til vi får solen tilbake, men når den har snudd så hjelper det på og det er bare noen dager til. Ha en fin kveld.
  Klem fra Eva

  SvaraRadera
 2. Jag börjar tycka att jag inte kan baka å så i elektriskt ljus, börjar nog bli gammal, eller åxå är jag lite slö framåt eftermiddagen å tänker att det är så "skum belysning" så jag väntar till imorgon...
  Ja, imorgon har vi lärare en underbart hektisk och rolig morgon. För väntansfulla föräldrar och nervösa barn ;)
  kram ullamaria

  SvaraRadera