tisdag 18 januari 2011

309. En uppskattad present!

Kom just hem från ett givande sammanträde, ett fackligt möte. Temperaturen nu minus en och borde ju gå ut på en liten stavlänk. Men så snabbt jag fick på mej nattpajtan! "Glömde" bort att jag skulle ut i friska luften! Det är nog åldern, man glömmer det ena och det andra...
Många datum har prickats in för vårterminen och det privata livet osv. Jag minns (glömmer inte :) att jag fyller i vårmånaden mars, vädur som jag är! Vid ordnandet av kort hittade jag detta som jag fick av ett av barnen i fjol. Världens bästa present!
Tror faktiskt att jag ska sätta mej i soffan, titta på en Midsummer... börja med en stickning. Hmmm... nu när jag inte fick fara ut på länk!

6 kommentarer:

 1. Mycket bra present. Vi borde vara bättre på att dela med oss av oss själva till varandra. Göra gentjänster istället för att köpa dyra presenter.
  kram!

  SvaraRadera
 2. Härligt med praktiska presenter...
  jag såg läckra presentkort som man bara fyller i på Gallerix åxå...
  kanske ska ta å ge bort ett bullbak till någon Hm...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Det finns alltid ursäkter för att slippa motionera, men du har ju gjort en massa andra nyttigheter idag! Så unna dig lite Midsummermord istället..bra sömnmedel.
  Själva har vi förenat nytta med nöje och långpromenerat till en restaurang med supergod pizza. Varsin öl slank också ner också. Sedan halvsprang jag uppför de fyra trapporna mens Per tog hissen. Han öppnade lägenhetsdörren samtidigt som jag var uppe!
  Kram från Europas sydligaste ö...

  SvaraRadera
 4. Ja det var en jättefin present som jag också skulle uppskatta!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Bra, praktisk present! Blir ju lätt annars alldeles för många prylar... Något liknande på önskelistan i år kanske?

  SvaraRadera
 6. Den där sortens presenter är alltid uppskattade - kul när givaren tänkt till och det blir något lite udda (inte bara plocka ur diksmaskinen...). Gillar Himmelrikets idé om bullbak!

  Självfick jag fönstertvätt i present av dottern härom året, jag väntar fortfarande på att det ska infrias...

  SvaraRadera