onsdag 19 januari 2011

310. Kort inlägg...

Jag har många kort :) Riktigt många. Sparat alla jag fått, de tar ingen stor plats jämfört med mycket annat. Det har blivit några skolådor... Nu börjar jag faktiskt fundera. Vad i all världen ska jag göra med dem? Annat är det ju med de köpta, såsom dagens bild, för den kunde jag ju inte motstå! De köpta kan jag skicka iväg nu och då. Eller kan jag? Sällan blir det av att jag skickar kort annat än till jul och ibland födelsedagar. Visst blir man glad av att få en oväntad hälsning i form av ett kort med posten? Visst ska jag väl kunna skiljas från mina vackra kort? Hm, jag undrar. Jag har nu förstått varför jag håller på och tillverkar egna kort emellanåt. Dem skickar jag gärna iväg!

Och nu då jag kommit så här långt i funderingarna funderar jag vidare... Hur råddigt var inte detta inlägg? Men det får stå som det står :) Snöplogen hörs utanför fönstret, minus fem och mycket snö!

5 kommentarer:

 1. Här är det -5 och isgata men vi har haft strålande sol hela dagen.
  Du är alltså samlare av kort...jag samlar inte på något men det är ändå fullt i alla förråd...konstigt nog :)

  Nu dags att väcka sonen som tydligen vänt på dygnet under jullovet...

  Hoppas du har det bra!
  Kramen till dig.

  SvaraRadera
 2. Vilket fint kort! Visst är det riktigt roligt att få ett kort med posten ibland, inte bara ett mejl, även om det också är kul.

  Ha en fortsatt trevlig kväll? Har du nattpajtan på dig även nu??

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, det blir kallare igen. Fina kort vill man gärna spara, jag vet.

  SvaraRadera
 4. Jag återanvänder alla kort jag får; gör nya av dem, collage och så vidare. Det är jätteroligt; har gjort det i många år redan.

  Jag tror nog att det blir riktigt bra med massagen!
  Jag är barfotabarn, går alltid utan skor sommartid:).

  Måttligt spännande det där med kappsäckarna för min del. Helst skulle jag ta min ryggsäck, bara några trosor, tandborsten och kameran med mig, förstås maken också:)

  kram!

  SvaraRadera
 5. Ååh lyckliga dig som har så mycket kort sparat! Jag har slängt mina genom åren på grund av för litet utrymme. Visst är ett postkort något förmer när det är skrivet för hand med omtanke!
  Ha det bra!

  SvaraRadera