lördag 5 februari 2011

321. Snowboard nästa???

Några i familjen åker nu och då till norra delen av vårt land. För en stund sen for ett par iväg. Nästan 700 km körning har de framför sej.
Alla har vi olika intressen och bra är det. Olika skeden i livet gör att intressena växlar. Tror jag. Åtminstone gäller det för mig. En sak som jag försöker hålla mig till är att aldrig i förväg döma ut en sak som jag inte vet något alls om. Jag satt med en väninna och hennes väninna häromdagen. Berättade om min zumba och hur roligt det är. Frågade väninnan om hon vill komma och pröva någon gång. Nej, nej! sade hennes väninna. Hon visste precis att zumba inte är något för min väninna, hon visste att min väninna inte skulle tycka om det. Jag frågade om hon själv varit på något zumbapass. Nej, nej, inte hade hon det, men hon visste nog och hade hört vad det var. Osv. Det om det.
Alla har ju förstås rätt att tycka vad de vill om olika saker, men jag tycker inte riktigt om när man dömer ut något som man inte alls vet vad det handlar om! Så tycker jag och det har jag rätt att tycka och nu ska jag ta itu med dagen.
Hoppas resenärerna får fina dagar i nordligaste Lappland. Jag säger inte att man inte ska åka snowboard och slalom. Jag unnar dem som tycker om det att tycka om det. Och jag vet ju inte, mittiallt kan det bli mitt största intresse!!! You never know i förväg!

5 kommentarer:

 1. Jag har också en bekant som har den dumma ovanan att svara för alla runt omkring henne. Så glad att det inte är min väninna för då skulle jag göra "slut" på stört :)

  Symaskinen har inte kommit fram ännu...gruvar mig för jag har ingen lust men jag måste. Tre beställningsjobb men har lite tid på mig. Jag är sån att jag jobbar bäst under tidspress. En liten Madickenklänning måste jag börja med i alla fall...den ska levereras i mitten på februari.

  Nu är det strax dags för jobb...lite jobbigt att jobba varannan helg, men i gengäld så har jag mycket ledigt i veckorna och det gillar jag :)

  Hoppas du har en fin helg!
  Kramen.

  SvaraRadera
 2. Så rätt så rätt! Barnen fick aldrig säga "vill inte ha, tycker inte om" innan de smakat det de trodde sig inte gilla!

  SvaraRadera
 3. Åh vilket fint bokmärke! Eller om det är nåt annat, fint motiv i alla fall.

  Snowboard tänker jag inte testa för det skulle jag nog inte gilla, hi hi ;) Nä men det skulle vara livsfarligt för mig, och omgivningen, eftersom Klantig är mitt mellannamn... Två skidor ska det vara för min del.

  Men zumba har jag funderat på att testa, det har varit nääära, hade bokat men annat kom emellan. Problemet är att hitta en tid som funkar, som inte krockar med mina "heliga" pass som jag inte kan vara utan. Igår testade jag i alla fall body balance och det var helt ok, ska testa nån mer gång (kunde inte riktigt göra det full rättvisa igår pga grym träningsvärk från torsdans tunga styrkepass). Kanske... gå tidigare från jobbet en fredag och köra dubbelpass, det var zumba innan...

  Duuu, har möjligen inte exakt uppgift om det fina garnet..? :) Jag skulle vilja härma om det går för sig, tycker det var vansinnigt fint. Sen återstår ju att se om jag verkligen kan sticka en socka, men hittills har alla experiment lyckats i alla fall...

  SvaraRadera
 4. Mycket bra skrivet!!!
  Man ska aldrig döma ut något innan man själv provat det.
  Många är så fulla med inbyggda försvarsmekanismer och dålig självkänsla och det är därför man inte vågar tycka om annat än det man själv provat.
  Fram för mångfald och nyfikenhet...
  Jag ska till lappland om några veckor och pimpla! Hej å hå....
  Kram ullamaria

  SvaraRadera
 5. Håller med föregående talare. Men det gäller att vara uppmärksam så man inte faller i fällan själv och blir fördömande utan att man själv märker det.

  Roligt att du gillar zumba så mycket! Men trevligt med skid- och snowboardåkningenn också. Intressen är periodiska och individuella, tycker jag. Eftersom jag satsar på att bli bra i golf, och eftersom det kräver så mycket, kommer jag inte att åka skidor under ett antal år framöver, eller kanske aldrig..men man ska aldrig säga aldrig..

  Kram

  SvaraRadera