måndag 21 februari 2011

331. Frånvarande...

Jag är impulsiv. I lördags på morgonen kom jag på att här sitter jag inte en dag till. Frysande och med en massa göromål som pockar på. Osv. Sagt och gjort. Hoppade i bilen och körde iväg till studiestaden. Vilken fin helg det blev! Jag kom hem igårkväll.

Somliga dagar är bättre och somliga tvärtom. Nu är en tvärtomstund. Åtminstone hittills. Får försöka hitta positiva saker att tänka på.

Nu ska jag förbereda arbetsdagen, som blir lång. Från åtta till åtminstone fem. I ett kör. Vi har nu minus tjugo, men visst ska det bli varmare snart. Till veckoslutet!

5 kommentarer:

 1. Ibland gäller det att inte tänka, bara göra...

  SvaraRadera
 2. Hejsan, aningen sen med svar ;-). I vilket fall så gick vernissagen bra. Många fina bilder, dock var det en annan som vann. Bilderna kommer att sitta uppe till den 7 mars. Roligt i vilket fall som helst att min bild får vara med på utställningen.
  Det smakar mera ;-)

  Så det är en tvärtomdag...ja sådana finns de med, men de går över. Gör det bästa av den så blir de bra. Kallt, ja idag har de varit ca minus 6-7 grader och ett väldigt lätt snöfall. Men blir väl kallare över natten.
  Ha en bra vecka/ Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Ibland är det viktigt att bara lämna allt oväsentligt och släppa taget om de måsten som egentligen är en illusion...skriver om detta i min blogg idag!

  Kram och trevlig fortsättning på veckan med inte så mycket måsten...

  SvaraRadera
 4. Låter bra man skall inte tänka så mycket utan göra saker så brukar det bli bra just då.
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 5. Ja, nu tycker man ju att det ska bli jättevarmt när det kryper neråt -5.
  Vi har - 17 just nu och man har ingen vidare lust att gå ut och strosa...
  Får väl sätta sig med räkningarna då i brist på annan sysselsättning.
  Kram ullamaria

  SvaraRadera