onsdag 23 februari 2011

332. Vintersemester!

Såhär såg det ut då jag åkte iväg till jobbet igår på morgonen! Härlighet! Just nu är det minus elva grader och solen skiner fortfarande, ljust länge ännu. Vi går verkligen mot bättre tider! Jag har något som kallas sportlov hela nästa vecka. Egentligen är det ju inte sportlov för mej, utan en slags vinterledighet. Vintersemester? En ledighet som kommer väldigt passligt nu. Få se hur det blir med sportlovet... Har jag lov att sporta, eller har jag lov från sportandet?
En sak är säker. Inga inplanerade göromål ska finnas på en enda dag. Nog planer, men inga måsten. Nie dagar. Jag kallar det semester. Vintersemester. Det låter bra. Två dagar till...

7 kommentarer:

 1. Så skönt att få vara ledig i fyra dagar :) Här är det också sportlov nästa vecka, så då får jag ha sonen hemma.
  Tänkte ev. ta några semesterdagar då men har inte bestämt mig ännu.

  Här är det strålande sol och -8,5 och till helgen sägs det att våren kommer :)

  Ha en fin eftermiddag!
  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Ja man ser, märker skillnaden då solen är framme, dagarna är så mycket längre. Härligt!

  SvaraRadera
 3. Vintersemester...
  Så härligt det låter!

  SvaraRadera
 4. haha jag ser framför mig hur du har vari på väg till jobbet å sen bromsa för att dina ögon såg nånting som du bara va tvungen att fota! :D

  SvaraRadera
 5. Här känns det också som om det blir vintersemester när halva familjen far iväg till fjällen. Skönt ska det bli att få strosa runt hemma i lite mer lugn o ro!

  SvaraRadera
 6. Hoppas din vintersemester blir riktigt bra! Vackert är det med riktig vinter men nu RÄCKER det. När alla sportlov är över får det vara slut på vintern... tycker jag!

  Ha det fortsatt härligt!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Hoppas du har en
  lugn och fin helg.

  Kramen till dig.

  SvaraRadera