lördag 26 februari 2011

333. PLUS!

Denna bild knäppte jag för ett par veckor sedan. Den får symbolisera min energi just nu. Känns lite konstigt att inte riktigt veta vad jag ska använda energin till. Förstås kunde jag ju börja skotta bort snön från gräsmattan, taket, städa garaget, baka limpor, tvätta fönstren, städa skrubbarna... Men det är ju inte den sortens energi jag har... Jag håller på och bubblar över. Få se vad det blir... Kanske jag sätter mej i soffan med en hög papper, en stickning, kanske rensar jag skrivbordet och ordnar i mappar ännu en gång. En promenad ska det bli! Åtminstone en! Hela familjen är samlad så småningom. Ute är det plusgrader! Plus en! Denna första lediga dag av nie!

5 kommentarer:

 1. Tror du gör klokt i att fördela energin på en frisk promenad. Sedan brukar det mesta sätta sig på plats, även överloppskrafter som inte vet vart de skall ta vägen.:)
  Ha ett riktigt fint sportlov/semester!

  kram!

  SvaraRadera
 2. Lisbet,
  det är skönt att hon gör det; jag tror vi behöver det allihopa, för vintern börjar nästa ta på nu.
  Tack, håll i dig bara så du inte blir yr.
  Följ med på fortsättningen också, det blir en reseberättelse nu och då!

  Kram!:)

  SvaraRadera
 3. Jag har åxå varit fylld av energi och har då passat på att städa hela huset, de få gånger man har energi över till det får man passa på.
  Sen har jag köpt alla tre samlingsdvd av gamla romantiska engelska romaner så jag har väl en sisådär 30 timmars romantik och spetsar att se fram emot ,när jag vill.
  Fint det!
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 4. Oj, jag har ingen energi alls just nu - hoppas att den återkommer när jag får en drös med sovmorgnar nu - det ska bli underbart!

  SvaraRadera
 5. Jag önskar dig en riktigt skön vintersemester!

  SvaraRadera