söndag 8 maj 2011

384. Morsdag!

Redan 26 plusgrader på solsidan! Det blir en fin dag! Har kommit till insikt om att allt utearbete får lämna för min del. Tills vidare. Nu prioriterar jag enligt vad jag hinner och mäktar med. Vill inte trötta ut någon med att berätta om allt annat jag måste göra istället. Så nog om det. Ska snart kavla upp ärmarna och ta itu med högarna :) På riktigt känns det lockande. Stunden har kommit, så att säga.

Min man var igår och hjälpte till med något byggande ute på någon holme någonstans långt borta förbi studiestaden och skulle ha blivit kvar över natten eftersom de skulle fortsätta där idag. Han kom hem sent trots att han hamnar att köra den långa vägen tillbaka idag. FÖR MIN SKULL :) blev han inte kvar där. För han skulle bjuda mej kaffe på säng imorrn. Jag blev ju så glad över tanken! Det räcker såväl för mig! Nu unnar jag honom att få sin välbehövliga sömn. Han kommer väl upp så småningom!

Och som sagt. Det är Morsdag idag. Ha en fin dag alla!

3 kommentarer:

 1. Önskar dig en lugn och skön avkopplande Mors dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att värmen återvänt.
  Grattis på mors dag...här är det mors dag om två veckor. Jag kommer inte att få något kaffe på sängen iaf det vet jag med säkerhet:)

  Nu ska jag fixa till här hemma, sen ut och leka med Viggo och snusa på lilla Tilde...det är lycka :)

  Ha en härlig dag i solen!
  Kram till dig/ Stina

  SvaraRadera
 3. Jasså, ni har mors dag redan nu.
  Ja, ibland blir det så att man måste få bort sina högar så att det blir tomt i skallen.
  Lycka till, sedan kan du ta det med ro...
  Kram ullamaria

  SvaraRadera