tisdag 14 juni 2011

410. Simsalabim!

Inte blev jag klar på jobbet igår, får fortsätta idag. Känns bra att få det någorlunda klart. Märker ju att jag hållit på och städatstädat, plockatordnat ända sedan "ledigheten" började. Men för att få kunna koppla av helt och hållet så måste jag skapa yttre ordning - både hemma och på jobbet. Vill inte ha ngt som pockar på att göras och som jag sen skjuter fram till följande dag, hela sommaren.
Jag hoppas fortfarande att ett litet trädgårdsland plötsligt skulle finnas där igen och att växthuset inte stod där som ett mausoleum över svunnen tid... Börjar snart bli för sent denna sommar. Snyft! Simsalabim! Hoppas något händer!
För övrigt är det behaglig värme, soligt och liten vind. Idag ska jag allt hitta på något riktigt kul. Efter det skojiga plockandet!

6 kommentarer:

 1. Så där kände jag också vad gällde växthusen, men nu är de klappade och klara. Det går bara man börjar och så blir det så bra det kan bli, när man inte har hunnit tidigare. Du kan ju odla både sallad, rädisor och dylikt i växthuset, så slipper du tänka på det lilla landet. Gör det roligt för dig i alla pytsar och krukor du har överlopps, jord och några frön. Vips så börjar det växa. En rolig värld inom glas...
  Ha en finfin dag!
  kram!

  SvaraRadera
 2. Det är nog bra att få allt undan och sedan bara njuta. Svalt här och tyvärr ingen sol:( Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 3. man kan göra växthuset till ett trevligt uterum för sommaren, på sitt eget sätt med enkla medel av vad man har i knutarna. Ställa in en stol för att sitta i när läslusten infinner sig under regniga dagar....det skall vara roligt att ha ett växthus, inget måste. En lekstuga för både en mormor och en prinsessa, t.ex.
  Tänker förlusta mig bland örterna idag!
  kram och ha det bra du också!

  SvaraRadera
 4. Skönt att få undan allt krafs, så man bara kan njuta sen.
  Har sex arbetsdagar kvar, igår satt jag med överlämning till den nya läraren hela dagen, imorgon ska vi arbeta med kvalitetsredovisning.
  Tungt för skallen, tur att jag har mitt växthus att koppla av med.
  Låna bilden, jag har tagit den på gratisbilder via webben, så den finns tillgänglig för alla.
  Kram ullamaria

  SvaraRadera
 5. oj, såg att det var texten du ville låna, den har jag knåpat ihop själv. Klart att du får ta den om den kan vara till nån nytta ;)
  Kramis ullamaria

  SvaraRadera
 6. Hoppas du har det bra i ditt plockande...här ska vilas ett tag nu men sen blir det andra bullar av :)

  Kramen till dig :)

  SvaraRadera