torsdag 7 juli 2011

429. En bubblig dag igen!

Så mycket jag hunnit med hittills idag! Har massor av energi! Kanske beror det på zumban igår och god sömn? Behöver inte analyseras :) för skönt är det att vara i gång från morgonen. En del av familjen for på långlänk i morse. Själv var jag och hämtade lilla prinsessan från hennes nya hus då föräldrarna for tidigt i jobb. Frukosten har avverkats och nu tror jag bestämt att jag ska ta en kaffekopp (= mugg) till och kika omkring här i bloggarnas förunderliga värld! Sen blir det att hoppa i båten igen. Har jag tänkt, men man vet ju aldrig. Nuförtiden. Det är lite bubbligt.

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig energi du har! Tror att jag snart måste börja leta aktivt efter min...

  SvaraRadera
 2. Se, nu kan jag kommentera, kunde inte på två varv göra någonting här. Jag är vaken, tror jag:), inte försovd, tror jag. Man kan ju inte veta så noga nuförtiden:). Världen är ju litet sciencefictiv och jag kanske bara är en liten bubbla i det hela.
  Väntar nu på att bullspadet skall bli lagom varmt för att göra deg och passar att titta in till dig och lilla prinsessan.
  Ha det kungligt bra idag!

  Karinkram

  SvaraRadera
 3. Tänk, precis idag har jag också haft en sån otrolig energi. Det kanske beror på att idag startar min 5-veckors semester..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Din energi skulle jag behöva...var visseligen ute... bland ogräs o blommor o gjorde fint, men skulle behöva rensa inne oxå!
  Ha en skön o trevlig helg!
  Kram Carro

  SvaraRadera
 5. Passa på att njut av ditt bubbliga liv, man vet ju inget om morgondagen. Ha en skön fredag.
  Marianne

  SvaraRadera