tisdag 19 juli 2011

439. Fullrulletisdagskväll!

Värmebölja på väg! Så utlovas det i alla fall. Nu blir det veckostädning, trots att det är tisdag. Nåja, veckostädning och veckostädning. Här städas det då lusten kommer på. Och en liten lust ploppar fram nu! Hos mig faktiskt! Inga mattor har vi haft framme på ett par veckor. Har ju tänkt fara iväg och tvätta dem en vacker dag... och visst har det varit vackert, men lusten har inte råkat på samtidigt med vackert väder. Kanske imorgon bitti vore en passlig stund? Med både lust och vackert lagom blåsigt torkväder. Och för att undvika alla eventuella missförstånd så är det mannen som håller i sopborsten och dammsugaren i detta hus, för det mesta. Jag läser inte tidningen under tiden, utan gör ju en massa annat. Vi har delat upp göromålen ganska bra för länge sen. Lilla prinsessan är här, föräldrarna är och avverkar i någon skog (!) och vi ska plocka ihop lite av hennes leksaker som lämnat här och där efter deras flytt till det nya hemmet.

Och så här kommer min (vår) servis att se ut så småningom. Nu har vi alltså tre stycken kaffekoppar. Bilden är från nätet. Och för att vara riktigt tydlig, det är Pentik servis och Eden modell! Kostar skjortan så det är att skynda mycket långsamt :)
En fin kväll önskas åt alla! Tisdagskvällar är det ju både Allsång och Midsommer!

2 kommentarer:

 1. Mycket vacker servis! Egentligen är det ofta väldigt mycket roligare att skynda långsamt när man handlar någonting åtråvärt. Det får ett helt annat värde än om man hade köpt allt på en och samma gång.
  Midsommer blir det här med fötterna i blöt:)
  kram!

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att den servisen kostar mycket... Men kul ändå att köpa det man vill ha, än om långsamt :)
  Ann-Louise

  SvaraRadera