måndag 18 juli 2011

438. Flytande dagar!

Bilden knäppte jag för en halv timme sen, samma blomma som jag visat förr. Det är lite bloggtorka här, vilket kanske märks... Har riktigt svårt att koncentrera mig nu också. Vad skall jag skriva om? Hmmm. Sommardagarna flyter på något sätt ihop, jag vet knappt vad det är för dag emellanåt. Njuter bara!!! Mest är det villaliv och hemma ibland, om vartannat. Tar dan som den kommer... Härligheter!

Kunde ju ha skrivit om att jag en dag var på agility-tävlingar. Väldigt roligt och intressant! Det skulle jag ju skriva om och visa bilder. Glömde jag det? Jo, men det får bli sen nångång. Har gjort visiter. Riktigt kul! Sådär som förr i världen. Då gick man in till varandra. Oinbjuden! Nu ska det vara sånt ståhej med att hälsa på hos varann...

Jakobs dagar är ett årligen återkommande evenemang här. Började igår och avslutas på söndagen. En massa olika programutbud för alla åldrar. Från tidiga morgonen till sena natten. Jag tillbringade många timmar på torgloppiset idag. Stannade efter "varje tio meter" för att prata med "oj, så längesen!" bekanta :) Köpte barnböcker... fastnade inte för något annat denna gång. Bestämde mig istället för att utöka vår servis med en kaffekopp till från den "dyra butiken". Nu har vi tre stycken kaffekoppar i samma serie! Riktigt konstigt är det att vi aldrig haft någon enhetlig kaffeservis i vårt hem :) Och visst har vi klarat oss bra med våra udda ting. Jag bestämde mig för att utöka den lilla servisen med en ny kopp till jul!

3 kommentarer:

 1. Jag tycker om den blomman. Min svärmor hade en som var jättefin. Om jag inte hade varit så lat hade jag provat agility med mina hundar. De är små men rackarns så snabba och smidiga. Vad köper du för koppar, serie? Jag blir nyfiken :)
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Tips, lägg ut bild på kopparna så får du plötsligt ett blogginlägg trots "torkan".
  ha det fortsatt bra-kram!

  SvaraRadera
 3. Här kommer en hälsning från en bloggvän som lyckats med det osannolika. Jag har lyckats med det som inte borde gå, nämligen raderat min blogg!! Jag skulle ju bara radera ett oönskat g-mailkonto... jag tror ju alltid att jag KAN KLARA ALLT SJÄLV!! Denna gång gick det inte... bloggen försvann och går inte att få tillbaka. Vore jag inte gråhårig redan hade jag blivit det nu. Suck!

  Har nu öppnat en ny blogg, Vårt röda hus, http://vartrodahus.blogspot.com

  Hoppas du hittar till mig igen!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera