tisdag 26 juli 2011

446. På gång.

Sovit dåligt, ont i halsen och stegring. Med två stora muggar kaffe och känslan av att inte behöva prestera så mycket idag känns det i alla fall bättre än i natt. Är ingen kaffemoster, men på morgonen blir det ett par muggar, sen får det vara för resten av dan. Blommorna är från verandan. Märkte igår att vi inte kommit ihåg att vattna dem på ett par dagar... Pelargonerna klarar sig, få se hur det blir med resten.
Nu ska jag göra denna dag så bra som möjligt.
Det är jag själv som gör min dag till vad den blir. Eller?
Undrar om min man minns att det är vår bröllopsdag i övermorgon?

5 kommentarer:

 1. Älskar pelargoner =)
  Hoppas du är på bättring så du o mannen kan mysa på er dag!

  Kram Carro

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en bra dag. Njut av livet som pågår :)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Vackra är de iaf, dina pelargoner! Glömmer själv att vattna ibland, speciellt inomhus ... hum, kanske därför mina orkidéer blommar om och om i år? :)

  SvaraRadera
 4. näpp, ingen har hört av sig. Kanske liten ville bli av med kaninen eller att kaninen ville detsamma, bli av med liten:)
  Ja, absolut, nu har jag så varmt och skönt vid bakugnarna..puh,puh
  Behövs definitivt inte någon bastu just nu, bara någonting att kasta vatten på och björkviskan saknas, men går att åtgärda.
  Bastuinrättning på Pettas? Någonting nytt kanske?:)
  Kanske din man läser din blogg och får ett tips samtidigt. De behöver hjälp ibland de rara sötnosarna, gullstruttarna, (gubbstruttarna:))
  Ha det lika förunderligt och sällsamt du också!
  kram

  SvaraRadera
 5. Akkurat kommet hjem fra ferie, mine pelargonier var avblomstret så jeg skal se om jeg finner noen flere i dag. Det har vært en lang reise, og en er jo helt i sjokk etter hendelsene her i landet. Fint å være på reise, men godt å være hjemme igjen og gjøre "ingenting". Håper du er bedre, kaffe gjør godt om morgenen. Klem fra Eva :-)

  SvaraRadera