fredag 29 juli 2011

449. Fin dag!

En fin dag igen, men nu börjar vissa cykelmuskler vara ganska ömma. Jag är nog inte riktigt van :) att cykla hela dagar som vi nu gjort. Skönt att hoppa i duschen efter ljuvlig dag. Vi hade inget speciellt mål idag, bara cyklade. Nog enligt karta, men någonstans for det fel och vi hamnade på en plats långt från civilisationen. Kan man göra det på Åland? Jo, man kan! Och förvisso var det vackert där också!

5 kommentarer:

 1. Haaa, du är en spjuver bästa fru Lisbet!
  Sitter här i någon buske (med dusch) utan att jag visste om det:). Berätta var ni är med ömma cykelmuskler så hämtar vi er imorgon mellan ett och två. Förstår att musklerna behöver vila:).
  Hör av dig!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jeg får alltid såo god samvittighet når jeg har verk i brukte muskler sykkeltur på Øøland høres herlig ut. Kos dere så masse. Klem fra Eva : -)

  SvaraRadera
 3. Kan tro att musklerna känns, cyklar inte så ofta, men kommer ihåg sist att det kändes här o där!

  Ha det bra o cykla försiktigt!
  Karam Carro

  SvaraRadera
 4. Själv har jag lite hull på rumpan vilket bäddar in cykelsadeln lite behagligt, och ibland kan det vara skönt att hitta till de ociviliserade platserna å bara få vara.Osminkad och rumpöm!
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 5. Cykelsemester låter toppen!! Detta är något som man själv borde testa någongång! När man cyklar ser man ju allt på ett annat sätt, än i bil och man kan röra sig på ställen oxå som inte är direkt bilframkomliga..!!
  Ha ett bra cykeläventyr o cykla försiktigt.. :)
  Kram Carola

  SvaraRadera