söndag 28 augusti 2011

464. Farväl till sommaren?

Vilket ljuvligt väder vi haft denna helg! Perfekt för att fira villaavslutningen!
Jag kom hem för en stund sedan och det var alldeles ljuvligt på sjön.
Nästan vindstilla fortfarande och så varmt.
Det har varit en underbar helg med hela familjen samlad. Nåja, en del kom och for till egna begivenheter, precis som det skall vara. Jag åkte iväg till villan direkt efter jobbet i fredags. Tog nu hem det mesta jag behövt där i sommar. Nu är jag online igen och vardagen får så småningom ta vid på riktigt. Tvättmaskinen puttrar :) för fullt. Tack och lov för att den finns... den tvättar och jag njuter av dagen som är.
Det märks att hösten är på väg. På något sätt känns det annorlunda i år.
Vet inte vad det är. Kanske är jag mera redo för vintern än jag brukar.
Nu ska första tvätten hängas ut.
Mycket återstår av denna sista augustisöndag...
Och inte är sommaren slut ännu, mycket återstår av den också.
Sensommaren...

3 kommentarer:

 1. Ja, sensommer er også en årstid. Her er det regn, men likevel varmt i luften. Så heldig du er som føler deg mer rede for vinteren i år, av en eller annen grunn er det motsatt for meg. Synes sommeren gikk så fort. Giveaway inne hod meg, delta gjerne :-)
  Klem fra Eva :-)

  SvaraRadera
 2. Sensommaren återstår ännu, tack och lov, men visst är sommaren nästan slut. Jag känner också hur allt tar en ny skepnad, en ny struktur och fart:)
  Ha en fin fortsättning på söndagen!
  kram!

  SvaraRadera
 3. hejsan Lisbet !
  Vi säger väl på återseende till den, kom snart igen. Tycker det har varit en helt makalös underbar sommar.Det var väl kanske lite för varmt ett tag.
  Men nu känns det tydligt att det är kyligare på morgnarna, då jag går ut för att mata dessa tre, som fötts ute, av en utekatt-mamma.Hennes fjärde år.Hon hade en fjolårsunge som jag också matade då och då.
  Nu har de blivit bortkörda av kärringen som bor mittemot.För att ungar stojar och väsnas utanför hennes fönster.Så de är så vilsna, vet inte var de hör hemma.De kommer mig till mötes, de springer efter mig.Men jag får inte ta i dem eller klappa, då slår de bort handen.Undrar hur jag gör i vinter.Har försökt få hjälp av Katthem /polis,ingen bryr sig.
  Hem till mig kan jag inte ta dem.För mycket hundar och elaka kärringar o.gubbar.Som inte vill ha landen uppgrävda.

  Förresten vet <du var Teckla (Marie Maräng tagit vägen?Inget livstecken sedan 19/5.

  Kram Mi

  SvaraRadera