tisdag 23 augusti 2011

463. God morgon!

I år blir det inte så mycket bärplockande hos oss. Vet inte vad det beror på, det bara är så. Var sak har sin tid och det har varit så mycket annat. Prioritering är väl ordet! Jag kunde väl ha tagit mig en vända, men har de senaste veckorna haft en slags värk som omöjliggör krypande mellan tuvorna. Dessutom har jag en väldig respekt för björnarna som nuförtiden smyger omkring i våra skogar. Tycker verkligen inte om att de gör det.
Vinbärsbuskar har vi och barna har plockat åt sig inför vintern. Studierna vidtar igen efter ett par veckor.

Martta Wendelins bilder har jag blivit så förtjust i! På "vårt" loppis i stan säljs också annat än loppissaker, bl a kort. Det var där jag upptäckte hennes fina kort!

Tänkte ta mig en promenad, men det stannade vid tanken denna gång.
För övrigt är det en fin morgon!

8 kommentarer:

 1. Lycka till med trean!! Jag håller med om att höstbilden verkligen är fin!!!
  Kramar Lotta

  SvaraRadera
 2. Folk som kommer hit tycker att vi också har det men jag tycker att vi har väldigt lite i jämförelse med andra år...vi har ju haft så torrt
  men nu har vi vått:D

  Tänk ändå att skolåret är igång igen. Tycker just att du fick ledigt och hade ett långt sommarlov framför dig...tiden rullar iväg när man har roligt.

  Martta Wendelins kort är ljuvliga!
  Hoppas din värk försvinner hastiga tag.

  Ha en finfin dag!
  kram

  SvaraRadera
 3. Och jag måste kika på mina plockade krusbär i kylen om de fortfarande går att använda, de har legat där ett tag nu. Det är ju en sak att plocka, en annan att ta omhand ...

  SvaraRadera
 4. Här har det också varit en strålande morgon så jag har suttit och njutit på balkongen här hemma i min ensamhet.
  Ha det så gott..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. I dag startet skoleåret med elevene og i dag hadde jeg "min" klasse for første gang i høst. :-) Av en eller annen grunne, antagelig prioritering her også, har ikke jeg heller plukket bær i år. Men det er kanskje ennå ikke for sent. Ha en fin kveld. Klem fra Eva :-)
  PS: De bildene er såååå fine

  SvaraRadera
 6. Hej Lisbet !

  Ännu en söt bild. Jo jag ska googla på Martta.När jag växte upp fanns det en barnboksförfattarinna som hette Gunvor Gränsström som jag hade äran att få träffa och fick dessutom de böcker hon skrivit.Henne ska jag googla på också.Hon skrev samtidigt med Gösta Knutsson.

  kram och ha en fin vecka.
  Tack för Dina rader hos mig.

  SvaraRadera
 7. Morgnarna är underbart vackra den här årstiden. Sagolika.
  Om du inte får brinnande kärlek igen så vet du att jag har och kan sända lite eld:). Jag har frön på gång.
  Du har rätt, jag kan ju sitta uppe och läsa världsnyheterna och dricka kaffe. På Åland skulle man säga pimpla kaffe i sig:)
  kramar!

  SvaraRadera
 8. Det är mycket nu, har i veckorna knappt eller ingen tid att läsa bloggar :(

  Läskigt med björnar så nära, jag skulle inte gå ut. Här utanför mig har vi vildsvin o på kvällen går jag inte många meter från huset, tänk o möta dom, hujedamej!

  Ha det bra!
  Kram Carro

  SvaraRadera