söndag 4 september 2011

470. Röjning...

Röjandet fortsätter... Vedtraven får symbolisera ordningen som ska bli i stora garaget. Det har blivit många olika högar. En stor hög som ska slängas, en hel del kläder och ting förs till insamling och så har det förstås blivit några lådor till eventuellt loppisbord. Tvättmaskinen sköter om att jackor, vantar, mössor, halsdukar osv ska bli fräscha inför den kalla årstiden. Lådorna med utklädningskläder får också påfyllning! Av olika orsaker har vårt garage tidvis svämmat över... Men nu ska det bli ordning!!! :)

Jag försöker vara kall och snabb. Inte stanna upp och vara nostalgisk, inte fundera vad jag skulle kunna hitta på med t ex det och det tyget och annat. Inte lyckas det hela tiden ;) men ganska bra i alla fall!

Positiva krafter frigörs när vi låter tankarna löpa fritt medan vi sysselsätter oss med något praktiskt.

4 kommentarer:

 1. Dina positiva krafter nådde ända hit vad gäller vårt vedlider. Våra goda vänner kom hit med en vedklyv som de inte kan husera över vintern själva och nu får vi ha den till våren. Vet du vem som kommer att få fint vedlider så småningom bara skördefesten är över? Gissa om du kan!
  Klyvarkramar!

  Uffe hålls hemma idag!:)

  SvaraRadera
 2. Å, så flink du er! Ja, det gjør godt med en riktig ryddesjau. Har prøvd å gjøre litt utrenskning i skuffer og skap, men du vet, jeg ser jo nytten i det meste så det er ikke så lett. Uansett er det greit å få sortert. Ha en riktig flott søndag! Klem fra Eva :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har slutat se läskiga filmer för lääänge sedan, har alldeles för livlig fantasi! :)

  SvaraRadera
 4. Ja se har man skaparglädje så blir det bara att man funderar just det att vad kan jag göra av det och det. Sådant tror jag nog följer en lite hela livet när man väl fått början. Alltid skönt när man får något röjt. Ha det så gott.

  SvaraRadera