fredag 7 oktober 2011

490. Idag är en sådan dag!

Så var det fredag igen, efter en rolig arbetsvecka!

En fotbollsmatch i teverutan... Orkar inte engagera mig i den. I matchen alltså. Teverutan väntar jag på. Det finns en teveruta till i huset, men jag unnar min man att få njuta av matchen framför "min" stora teveruta! :) Jag kan sitta här vid datorn en stund. Skulle väldigt gärna titta på match, men orkar inte lyssna på kommentatorerna, varken de finska, finlandssvenska eller svenska. Vad har jag för fel??? Ska försiktigt fråga om vi kunde ha ljudet avstängt nästa gång det drar ihop sig till match! Jag vill se vad jag ser och behöver inte någon som säger vad jag ska se och kanske harmas att jag inte såg vad jag borde ha sett. Nå, ja, ja. Nog om det. Jag med mitt och andra med sitt. Så är det. Imorgon kanske jag tittar på match, med ljudet högt! Tur att det finns valfrihet!

Ikväll vill jag tassa omkring här hemma i lugn och ro! Ute har vinden avtagit, likaså regnet. Nu är det dags för dagarna med 5-10 plusgrader. Då kvicksilvret kryper över tio så är det varmt :) Kanske blir det värme imorgon!!! Hoppas...

3 kommentarer:

 1. Morsomt innlegg :-) men så sant, så sant! Ha en fin fredagskveld. Klem fra Eva :-)

  SvaraRadera
 2. Håller med angående kommentatorerna, de har en förmåga att förstöra matcherna.

  Hoppas du mår finfint :)

  Kramen!

  SvaraRadera
 3. "Att tassa omkring här hemma i lugn och ro!" Så skönt det lät!
  Här gick matchen också i bakgrunden, har svårt att sitta ner och titta med 100 procent uppmärksamhet nuförtiden. Och ändå så gillar jag ju fotboll...!?

  SvaraRadera