lördag 29 oktober 2011

502. Trolleri!

En vacker dag har det varit hela dagen! Blommorna fick sin dos av solskenet och såg ut att må så bra i sitt fönster. Jag har ont i ett finger och får inte så mycket gjort idag, att skriva detta är inte så enkelt :) Rensade fisk igår kväll och vad hände? Jo, jag klippte bort en bit av vänstra pekfingret! Jag är snabb med det mesta jag gör, så hann inte hejda mig... Ett par millimeter, men huj vad det värker och bultar fortfarande. Blodiga handdukar osv. Härlig läsning, eller hur?

Här kommer blombilder att njuta av istället!
Lilla prinsessan har varit här hela dagen och det började med dans, sång, musik och pyssel. Sedan blev det trolleri! Några tricks visade vi för morfar, som inte förstod hur i all sin dar hans banan föll i fem delar då han skalade den. Vi var tankeläsare, trollade bort pengar, fick muggar att sväva osv. Tack och lov lyckades vi trolla tillbaks slantarna!

8 kommentarer:

 1. Riktiga trollkonstnärer tycks husera hos er. Tur att morfar i huset inte försvann på samma sätt, gick i fem delar eller svävar under taket.
  Vackra paulor!
  Var rädd om sjuka fingret

  kram!

  SvaraRadera
 2. Så fina blommor!
  Trevlig helg på dig!
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 3. Nej men fy vad hemskt med fingret!! En gång råkade jag med osthyveln ordna en stor grop i mitten på tummnageln. Det kändes inte heller gott. Hoppas det läker ihop fort ditt finger. Det går ju inte använda handen ordentligt. Blommorna ser verkligen ut att må gott så här sent på hösten. Fint :)

  Önskar dig en fortsatt fin helg! Var rädd om de andra fingrarna!
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Fick riktiga rysningar när jag läste om fingret, usch vad det kan hända! Sköt om det nu, ansträng det inte! Så vackra blommor du har! Roligt, att lilla prinsessan var och roade er.

  SvaraRadera
 5. Vilken otur, man blir ju lite handikappad och ont gör det.


  Jättefina S:t Pauilor. Den dubbla är riktigt fin

  Ha det gott
  Gunilla.

  SvaraRadera
 6. Hoppas du är bättre nu! skickar helande energier..

  Kram

  SvaraRadera
 7. men usch.. dedär med fingret vet jag precis hur det känns.. har gjort samma sak själv nångång... Roligt med trolleri!!Jättefina paulor. ha de bra!

  SvaraRadera
 8. Åh vilka fina bilder du har
  Hej Helena i Småland

  SvaraRadera