söndag 15 januari 2012

541. Snö snö snö. . .

Här snöar det var och varannan dag. Utsikt från mitt jobbfönster i onsdags.
I dag var jag på en över två timmars skidfärd med lilla prinsessan. Här är hon på väg nedför en av de mindre backarna och bra gick det. Perfekt skidväder och spåren som en autostrada! Minus nio grader.
Välbehövlig paus med varm kakao och rester från gårdagens kalas hos oss.
Världens bästa sittunderlag är en bunt dagstidningar i plastpåse.
Lilla prinsessan hade dessutom en filt med sig i sin ryggsäck.
I dag har jag röstat. Lilla prinsessan var mycket intresserad av valproceduren och fick vara med i valbåset och titta då jag skrev min siffra. Det var stämpel och kuvert, underskrift och hela faderullan. Hon lovade på hedersord att inte yppa den stora hemligheten åt någon alls! Naturligtvis gick hon till båset med sin morbror också, som passade på att förhandsrösta innan han åkte iväg tillbaka till studiestaden. Hon kom genast och viskade åt mig vilken siffra han hade skrivit! Så få se hur länge min hemlighet hålls. :)

4 kommentarer:

 1. Det blev vinter över en dag. Ni har mycket mer snö än vi och kallare också. Vilken härlig skidtur ni hade med lilla prinsessan! Och hon fick en praktisk handledning i hur det går till när man röstar. Ha en fin januarivecka!

  SvaraRadera
 2. Ja, hemmeligheter er vel ikke så lett å holde når en er liten :-) For en flott tur dere hadde, kakao og flott skivær. Perfekt. Her har vi hatt noen dager med fint, kaldt vær men nå regner det og er +3. Ha ei flott uke. Klem fra Eva :-)

  SvaraRadera
 3. Ljuvliga vintebilder och så mysigt med paus i snön! Ha ha, ja dom är väl för härliga med sina hemligheter.
  Ha det bra
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder från en härlig skidtur ser det ut som! :) och jag fick nog genast veta vilken nummer du hade skrivit på lappen och vilken sebastian skrivit. hehe

  SvaraRadera