lördag 21 januari 2012

545. Gröna dagen!

Tack för tipsen! Omtanken värmer och visst ska det bli bättre med orken.
Bara jag orkar ta itu med det... :) Försöker med en början i dag!
Dagen ska bli så grön som möjligt. Ingen sol i dag, möjligtvis i morgon, säger väderlekssidan. Jag får sola till det själv då! Fröken Findus har varit ute i natt och tittade fundersamt på mig då jag stod på verandan och fotade snön. Det har kommit ännu mer snö i natt. Mitt tema i dag är grönt, nytt, uppiggande. Berättar i kväll hur och vad det blev! OM det blev!

7 kommentarer:

 1. Vi går mot ljusare tider igen...har ramlat över på rätt sida av "tröskeln", fastän vi får vänta mot mars-april innan vi kanske kan kalla det vår?
  Ha en bra "ta itu med dagen"-dag!

  Skall göra detsamma!
  kramar från min ö!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det ser ut murrigt men härligt med snö. Vi har börjat få lite vi med här i Stockholms området. Såg i tidigare inlägg att du e trött, jag säger samma här..... D-vitamin kanske e vad vi behöver under vintern, då det är så lite sol. Ett tips bara, hihi jag har inte själv prövat fast jag skulle behöva.
  Kram i det gröna!

  SvaraRadera
 3. Har du provat rosenrot, det brukar hjälpa till lite på vårkanten att piggna till.
  Här är det snöstorm och lilla farmor har blivit en ängel. Måtte hon inte frysa på väg upp till himmelriket.
  Kram ulla

  SvaraRadera
 4. Har läst alla piggelintips som du fått. Borde nog också ta till mig av dem! Tror på sömn, solsken och avslappning... Brukar ta ett varmt fotbad direkt efter jobbet. Då måste du sitta stilla och varva ner...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Har haft lite trötthetsanfall jag med, och inte är det sömnbrist. Hoppas på sol och klart så kanske det fixar till sig. Vad sött kissen är i snön, min katt brukar bara ta en sväng ut och sen blir det soffan :)

  SvaraRadera
 6. Här har det snöat i natt och idag, så nu har vi något som liknar vinter ...
  Undrar så vad det var för grönt igår?

  SvaraRadera