fredag 20 januari 2012

544. TRRÖTTT!!!

Helg! ÄNTLIGEN! Jag är trött, trött, trött... Så slut till både kropp och själv som jag är nu, minns jag inte att jag varit på år och dar. Sovit tillräckligt har jag, sömnbrist är det inte. En kollega tipsade om en sorts vitaminer. Hinner via apoteket innan jag hämtar lilla prinsessan från dagis, hennes mor är i studiestaden och pappan jobbar.

Jag måste börja orka göra något. Hoppades få se en solstrimma i dag, men det blev inte ännu. Molnig vinterhimmel. Nöjer mig med att försöka andas in lite havsluft och doft av vitklöver från fotot jag nog visat förr!

PIGGA-UPP-SIG-TIPS mottages med tacksamhet!


6 kommentarer:

 1. Hej!
  Probifrisk heter en tablett med probiotika som jag började äta för drygt ett år sedan. Den har hjälpt mig mycket när det gäller att hålla infektioner i schack. Annars är det väl apelsiner och sol som är härligt nu. Du kanske behöver vila mer just nu. :)
  Hoppas du känner dig piggare fort.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Lisbet !

  Har i flera år tagit ett "En-om-dagen piller" som innehåller allt.Active care, multi plus, 11 vitaminer,9 mineraler, magnesium.
  Det som kroppen inte behöver stöter den ifrån sig.
  Sedan äter jag mycket grönsaker, både kokta o.råa. Frukt och bär varenda dag.

  Eftersom jag är pensionär får jag den obligatoriska vaccinationssprutan varje år.

  Trött kan jag vara ändå. Men förkyld har jag inte varit på säkert över fyra år.
  Kan ju bero på annan faktor.

  Vädret inverkar mycket också. ljusterapi, är inte så dumt.

  Lycka till !
  Kram Mi

  SvaraRadera
 3. Varför inte göra ett blodprov för att få reda på om du har mineralbrist. Då får du reda på vilka tillskott du behöver. Annars finns en risk för att du köper det du inte behöver. Jag tycker Rosenrot och Ginseng gör att man blir piggare. Men kolla först om du tror de passar dig.

  Har du någon egentid ibland där du bara kan vara och inte känner att du måste bry dig om någon annan? Du kanske ska åka på SPA några dagar när du är ledig?

  Under tiden får du en stor kram av mig!

  SvaraRadera
 4. Promenader i det fria, nypon intages från varje buske du går förbi!
  Alpenkraft finns säkert i affären!

  Piggauppdigkram!
  Karin

  SvaraRadera
 5. Här finns en bra tablett att ta vid tröttheten: http://shop.thebroccoli.com/page/news/?article=1718
  Hur kan du besegra vintertröttheten?

  Rosenrot har använts ända sedan de gamla grekernas tid bland annat för att ge uthållighet, motverka tillfällig trötthet och ge ökad vitalitet.... gå in och läs hela.

  Även D-vitamin behövs, och det får vi inte mycket av nu under vintern, mest får vi under en kort period på sommaren: http://shop.thebroccoli.com/page/shop/product.php?productID=03140&categoryID=1
  Kraftfull kombination av D-vitamin och kalcium... gå in och läs mer.

  Vi använder annars oss av: Daily Core Pac
  http://shop.thebroccoli.com/page/shop/product.php?productID=09251&categoryID=1
  Grunden till ett friskt och sunt liv.
  Daily Core Pac består av tre absoluta topprodukter för ett hälsosamt liv. Cognicore® Daily är baserat på gurkmeja och selen, samt fytonäring från broccoligroddar, ämnen som i studier har visat sig skydda celler i din kropp och din hjärna genom att initiera kroppens egna skyddssystem. Vitaminox Pro ger dig... läs hela:
  Utöver detta: Regohealth™ Nutrition Shake Mix, med naturligt lågt GI, finns i 3 olika smaker, Jordgubb, choklad och vanilj.Det bästa sättet att börja dagen på! och så: Regohealth™ Psyllium Husk, Naturliga och nyttiga kostfiber från psylliumfrö.

  Allt detta och mycket mera finns inne i shopen, t.ex. Eco Care Aloe Vera Gel,Effektivt lenande eco-gel mot hudirritationer,
  Vår Aloe Vera är certifierad enligt det oberoende rådet IASC (International Aloe Science Council), vilket garanterar dig produktens innehåll och renhet.
  :http://shop.thebroccoli.com/ulla

  SvaraRadera
 6. Hej, hoppas mina tips kan få dig att piggna till :-) Kramiz Ulla

  SvaraRadera