fredag 3 februari 2012

551. Motiomera!

Inte blev det förstås av att sy något i går, var borta hemifrån klockan runt och lite till. One of those days... då man på natten eftermanglar dagen! Nå, ny dag nya möjligheter med allt vad det innebär. Dessutom fredag! Har stämt träff med en fiskare i dag efter jobbet, beställt lake!

Får inte planera för mycket till helgen, men en sak som står högt på listan är motion! Nu ska det bli av. Rörelse i någon form, varje dag. Det har blivit alldeles för mycket kurerande och stillasittande den senaste tiden. Får skylla på att jag varit sjuk och dessutom kölden, - 27 nu.
Bilden från i somras. Lilla prinsessan är en hejare på hulahula.

Mia: "I dag är en bra tid för en ny början.
Vad vill du börja med i dag?"

4 kommentarer:

 1. Nej, inte så frestande att ge sig ut och motionera i denna kyla... Får bli någon inomhusaktivitet istället kanske...?
  Kul att vitaminerna gör skillnad - likadant här! Lite positivt överraskad... Känns "klarare" i skallen = piggare!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Åhh så fin hon är din lilla prinsessa!
  Det var längesen jag åt den jättegoda Lakrommen att jag inte heller kommer ihåg hur det tillagades.
  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 3. Hoppas det blir lite varmare hos er i helgen. så det känns lättare att motionera. Att promenera är toppen! I går gick jag och Johannes en långpromenad bland apelsinlundarna i gränderna. Så fint! Det är kallt här också men ingen snö, som tur är. Idag blir det en tur till Monaco.

  Nu håller jag tummarna för att du kommer igång med motionen igen, för visst är det skönt att promenera, särskilt efteråt!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Men jösses,,,, För en tid sen råkade jag radera alla mina kontakter på bloggen men trodde att jag hittat tillbaka till de flesta.
  Nu förstår jag lite av det som hänt som jag inte fattat förut.
  Jag är också med i Virkcafeet och har sett alla rutor som många gjort men jag har aldrig förstått att de var till dig och att du varit sjuk.
  Som det kan bli. Det blir väl så när man inte är så där superaktiv varken på bloggen eller cafeet.
  Nu har jag hittat dig igen och hoppas att du tillfrisknat ordentligt..

  Kram Maidi

  SvaraRadera